Actualitate

L. Vicol îl DEVASTEAZĂ pe Costache după ce a aparut cu mască la TV

Aparitie imperial de penibilă a ministrului Sănătății, Victor Costache. Acesta a apărut în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 purtând o mască pe față. Avocata Laura Vicol a pus punctul pe ”i” in legatura cu acest episod ridicol.

loading...

”Culmea nesimtirii, ministrul sanatatii poarta masca in interviu luat prin camera video in timp ce eroii nostri incepand de la doctori, asistente, infirmiere muncesc cate 11 ore pe zi fata in fata cu virusul ucigas! Majoritatea fara masca! Rusine sa-ti fie!”, a scris avocata.

loading...

In timp ce domnul Costache are la dispozitie cate mascute vrea, in spitale medicii se infectează din lipsa echipamentelor. Nu exista zi in care sa nu afla ca alte cadre medicale sunt suspecte de coronavirus. Dar si demisiile incep sa apara in spitale.

Pe secția de nefrologie de la “Județeanul” din Timișoara a fost adusă o pacientă care necesita dializă, dar avea febră. O asistentă a refuzat să o consulte, pe motiv că nu este echipată corespunzător. „Dacă nu vă convine, demisionați!”, i-ar fi spus şeful de secţie asistentei, care şi-a înaintat apoi demisia, conform Ziua de Vest. Managerul confirmă incidentul și spune că va avea o discuție cu doctorul, însă spune că spitalul e echipat.

Libertatea a verificat cazul asistentei care și-a dat azi demisia de la Spitalul Județean Timișoara. Totul s-a întâmplat pe secția nefrologie, unde persoana ce avea nevoie de dializă avea febră, iar asistenta n-a vrut să se ocupe de caz, motivând că nu este echipată corespunzător. Șeful de secție, profesorul universitar doctor Adalbert Schiller, i-a cerut asistentei să-și dea demisia dacă nu îi convine, iar aceasta a și făcut-o.

Contactat de Libertatea, Schiller n-a dorit să facă vreun comentariu oficial pe marginea subiectului. Ziarul l-a sunat imediat şi pe managerul Spitalului Județean Timiș, Raul Pătrașcu.

– Domnule Pătraşcu, vă sunăm în legătură cu situaţia de la Spitalul dumneavoastra. Cunoaşteţi problema, presupun, este vorba despre cazul apărut în „Ziua de Vest”…

– Da, cunosc problema.

– Atunci, vă întreb direct: domnul şef de secţie Adalbert Schiller şi-a recunoscut sau nu fapta?

– Din ce mi-au spus colegii, el a recunoscut că i-a spus doamnei asistente că, dacă nu îi convine, atunci poate pleca. Urmează ca eu să am o conversaţie cu dânsul, dar vreau mai întâi să discute Comisia de Anchetă. Tocmai ca să pot avea o privire obiectivă, de ansamblu, asupra situaţiei.

Comments

comments

loading...

Leave a Response