Președintele PNL, Ludovic Orban, pare că a tras lozul câștigător în scandalul din interiorul partidului. El s-ar fi întâlnit luni dimineață cu președintele Klaus Iohannis pentru a discuta situația tensionată din partid, informează Digi24. În acest fel Orban își consolidează poziția în partid, fiind susținut de Klaus Iohannis. Asta inseamna fix o palma pentru Rraes Bogdan aplicata de presedintele pe care il iubeste atat de mult.

Ludovic Orban a anunțat astăzi că nu demisionează din fruntea PNL.

„Preşedintele PNL este ales de Congres. PNL a avut un Congres în 2017 şi va avea un Congres în cursul acestui an. Până la acest Congres eu sunt preşedinte. Dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat voi anunţa. Cred că orice problemă trebuie discutată în partid, nu în spaţiul public”, a declarat Orban. Liderul PNL a refuzat să răspundă atacurilor din partid, afirmând că nu va polemiza public cu propriii colegi.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat că partidul are nevoie de o reformă totală și că Ludovic Orban a eșuat în calitatea de președinte al formațiunii liberale. Declarațiile au fost făcute duminică seara în cadrul emisiunii Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News. „I s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”, a afirmat Rareș Bogdan.

Ludovic Orban trebuie să plece de la conducerea PNL, pentru că a condus discreționar partidul, iar în interiorul formațiunii există o grupare reformistă care își dorește primenirea PNL, spune şi secratrul general al PNL, Robert Sighiartău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *