Vicele Ion ASAFTEI a fost surprins astăzi  cercetând starea drumurilor  și urmărind stadiul lucrărilor pe DJ 155i. Toate acestea, în ciuda unei temperaturi caniculare care s-au abătut și  asupra județului Neamț.
19656958_812752668890108_1382630909076419952_n
Cei care au scris că Ion ASAFTEI și-a găsit un loc călduț la CJ au fost contraziși de realitate: locul ocupat de președintele ALDE Neamț este unul incendiar! Se pare că-i face față cu succes.
-Care sunt prioritățile momentului? întreabă reporterul
 
Iar răspunsul vine direct de sub ploaia de foc:
Îmbunătăţirea situaţiei actuale a infrastructurii concomitent cu asigurarea siguranţei şi fluenţei traficului sunt doar câteva dintre prioritățile cu un înalt grad de preocupare pentru Consiliul Județean Neamț.
Orice lucrare se desfășoară în zona drumurilor județene trebuie monitorizată cu atenție pentru ca terenul să fie adus la faza inițială, prin menținere curățeniei și esteticii drumului modernizat , pentru a oferi un maxim de siguranță participanților la trafic pe DJ 155i în zona Humuleștiului unde firma de construcții- instalații gaz metan – a intrat nepermis de mult spre carosabil cu depozitarea pământului din excavații.
Se impun măsuri urgente pentru finalizarea lucrărilor conform standardelor astfel încât traficul auto să nu mai fie deranjat. Cetățenii au dreptul la drumuri moderne și sigure.

( Al. M.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *