Este cunoscut faptul că, mai bine de un an, vicepreședintele CJ Neamț, Ion ASAFTEI, a urmărit cu atențíe stadiul lucrărilor de la podul Preluca- obiectiv aflat pe  Drumul  Național (Piatra Neamț – Bicaz) administrat de SRDP Iași-pod devenit un coșmar al șoferilor, de unde și numeroase plângeri și sesizări. La sfârșitul anului 2018, Ion ASAFTEI menționa:
Așa cum am spus am discutat cu domnul Laicu de la DRDP Iași și i-am înaintat propunerea care venea de la unii specialiști cu care m-am consultat: să nu înceapă în sezonul rece lucrarea pe al doilea sens de circulație și să lase peste iarnă ambele sensuri deschise circulației.”
Iată că insistențele liderului ALDE din Neamț au dat roade și vestea bună a căpătat conturul dorit:
 
„Am urmărit de-a lungul câtorva săptămâni cum evoluează din etapă în etapă lucrările la podul de la Preluca de pe drumul național Piatra Neamț-Bicaz, deoarece urgentarea acestora era absolut necesară.

Astăzi am satisfacția de a-i anunța pe nemțeni și participanții la trafic pe această rută că inconvenientul așteptărilor pe sens a dispărut. Din acest moment SE CIRCULĂ PE AMBELE SENSURI!, a notat cu puține ore în urmă, pe pagina sa de socializare, Ion ASAFTEI.
Cu alte cuvinte,  podul de la Preluca a fost reparat și asfaltat pe ambele sensuri, asigurând o circulație normală! FELICITĂRI!
 
(Al. M.)
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *