O relatare de la ședința extraordinară a Consiliului Județean Neamț
Ședința  extraordinară a Consiliului Județean Neamț din 30 martie nu a fost lipsită de controverse și acuze reciproce pe fondul asigurării măsurilor în lupta pentru combaterea Covid-19. Publicația Ziar Piatra Neamț a sintetizat veridic atmosfera de la ședință:Consilierii județeni PNL au reușit să se facă de tot râsul la ședința de consiliu județean”!
De cealaltă parte, Ion ASAFTEI, liderul ALDE din Neamț, notează:
„Ieri am avut, aș putea spune, votul decisiv în ședința extraordinară a Consiliului Județean Neamț, în care s-au acordat de la bugetul județului 7,9 milioane de lei pentru a se asigura Spitalului Județean 20 de paturi ATI, 20 monitoare funcții vitale, 20 de ventilatoare mecanice, 4 tuneluri de decontaminare, mii de teste rapide și normale pentru testare COVID 19, medicamente etc!

Vreau să știți că am votat alături de majoritatea din care ALDE face parte de aproape 4 ani cu gândul la binele nemțenilor și întotdeauna voi susține proiectele prin care se urmărește binele cetățețnilor!
În aceste vremuri grele pentru întreaga omenire, nu încap discuții ori disensiuni politice!
Binele oamenilor trebuie să fie obiectivul fiecărui factor de decizie!
Regret că au fost colegi care la ședință au vrut neapărat să facă circ politic! Dar despre atitudinea lor, într-o relatare viitoare!
Eu mă bucur că am putut da o gură de oxigen Spitalului Județean, unitate în care vor fi tratați nemțenii care vor suferi din cauza coronavirusului!
Doamne, ajută să fie cât mai puțini bolnavi și dă-le putere cadrelor medicale să poată respecta jurământul lui Hippocrate!”
Ion ASAFTEI, Vicepreședinte al CJ Neamț, Președinte ALDE
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *