Activitatea proaspătului vicepreședinte al CJ Neamț, Ion ASAFTEI, este la vedere; nu fraze sforăitoare, nu promisiuni deșarte, nu lozinci goale de conținut, ci implicarea imediată acolo unde prezența sa poate asigura un grad sporit de eficiență. Pentru astăzi, un episod semnificativ,  menit să dea dimensiune personalității unui autentic liberal, preocupat de problemele comunității:
19 octombrie 2016
“Râul Moldova își izbește apele în dreptul Podului de la Tupilați riscând, dacă nu se iau măsuri urgente, să rupă digul de apărare ce protejează o parte a localității situată pe malul drept .
Acest pod, cu o lungime de aproximativ 300 m, al doilea ca lungime din tară dintre cele situate pe drumurile judetene, facilitează traficul dinspre Piatra Neamț, Roznov, Tîrgu Neamț și localitățile adiacente spre Iași, Bacău, Roman. Altfel spus, podul de la Tupilați de peste Moldova are o importanță strategică.
14650546_671279836370726_1376374725900259813_n
Împreună cu specialiștii din Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamț și conducerea DRUPO Neamț căutăm soluții pentru diminuarea și, în final, eliminarea efectelor dezastruoase ale râului asupra digului de apărare și pilonii podului.
Apreciez foarte mult modul în care dl Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, întors recent de la Bruxelles unde s-a dus în interesul textiliștilor nemțeni, s-a implicat imediat pentru urgentarea lucrărilor și alocarea de către Consiliul Județean Neamț a fondurilor necesare pentru executarea lucrărilor de consolidare.
Azi, 21 octombrie 2016, verificând stadiul lucrărilor am constatat că lucrările de deviere a cursului răului Moldova sunt realizate în proporție de 90% -element esențial pentru începerea lucrărilor de consolidare a malului drept și a pilonilor- astfel încât cel mai târziu în luna martie acestea să fie terminate.
Noi, cei din ALDE, ca parte a majorității în CJ Neamț , sprijinim și vom sprijini necondiționat orice măsură care vizează realizarea în condiții optime a oricărui interes cetățenesc.
Deci, CONSTRUIM ÎMPREUNĂ și REDĂM ROMÂNIA ROMÂNILOR !”
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *