Președintele ALDE Neamț, Ion ASAFTEI, și-a exprimat, printre altele, în cadrul conferinței de presă din 16 martie 2019, punctul de vedere cu privire la nominalizarea lui Rareș Bogdan în fruntea listei PNL pentru alegerile europarlamentare:
„Au ajuns, din nefericire, în situaţia penibiă, jalnică, de a aşeza în capul listei pentru PE pe un fel de Monica Macovei masculină. Rareş Bogdan.

Dacă poporul îşi va da votul lui Rareş Bogdan şi Sigfriend Mureşan – că văd că nu se poate dezlipi băiatul ăsta de acolo – vom asista la un circ de subminare a poziţiei României. E timpul ca echipa asta să devină de tristă amintire. Sper ca bunul Dumezeu să lumineze cetăţenii României și  să trimitem în PE oameni adevăraţi cu această conştiinţă a neamului din care fac parte. Să-şi apere ţara şi neamul. Politica o facem aici, nu ne spălăm rufele acolo”.
În egală măsură, ASAFTEI s-a referit și la prestația liberalilor pe scena politică românească:
Cei de la PNL nu mai apără drepturile cetățeanului ci pe cele ale unui stat agresiv în relația cu cetățeanul. Prin infuzia de pedelişti în cadrul lor , PNL nu este nimic altceva decât un al doilea partid al lui Băsescu.

Este o ideologie care serveşte Statul Paralel şi organismele de forţă. Niciodată un partid autetic liberal care este alături de cetăţeni, de intreprinzători, antreprenori nu va face ceea ce face actualul PNL. Sperăm ca să renunţe şi la titulatura de PNL care nu este decât o perdea de fum din spatele căreia se aruncă tot felul de invective către celelalte partide”.
 ( Al. M. )
 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *