“O ticăloșie fără seamăn face valuri în mediul politic românesc. Neglijență sau nu, faptul este la fel de grav. Este vorba de proiectul cu privire la autonomia așa-zisului ,,Ținut Secuiesc”.
Acest proiect de lege, de o obrăznicie rar întâlnită, specifică inițiatorilor, sfidează Constituția României, sfidează realitatea istorico-geografico-etnică a spațiului românesc și trebuie respins cu fermitate.
Atrag atenția că DEPUTAȚII ALDE NU AR FI VOTAT NICIODATĂ un asemenea proiect dacă acesta ar fi fost depus pe ordinea de zi a Camerei Deputaților!!!
Faptul că a fost adoptat tacit de Camera Deputaților, nu înseamnă că va trece și de Senat. Pus pe ordinea de zi a Senatului, SENATORII ALDE NU VOR VOTA acest proiect..!!!
Menționez că ALDE nu se află nici la conducerea Camerei Deputaților, nici la conducerea Senatului și nici a Guvernului.

Cei care se fac responsabili pentru asemenea situație trebuie să răspundă și să suporte consecințele. Bolovanul a fost aruncat în apă și face valuri. Au apărut deja vorbeții de la PNL și instituția prezidențială, cu mesaje ticăloase și manipulatorii, în goana după capital politic.
Un lucru trebuie să le fie clar! Ajunge ! Până aici ! E vorba de România ,neisprăviților!!! Un asemenea proiect de lege trebuie respins cu celeritate de către Senatului României”!!!
 
Ion ASAFTEI, președintele ALDE Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *