”Nu îmi dau seama dacă Guvernul și dl. Iohannis sunt de-a dreptul ticăloși sau doar incompetenți. Modul în care se joaca cu pensionarii este inacceptabil din partea unor guvernanți!
Azi aflăm că pensiile nu cresc, maine ca vor creste și tot asa. Însă nimeni din Guvern nu zice nimic concret. Dl. Iohannis ne ține lecții de morală timp de 2 ore, în care ne spune că opoziția e de vină pentru că își permite să ia măsuri pentru români. Asta în timp ce Guvernul Meu eșuează zilnic în a gestiona criza generată de coronavirus.
În loc să vină să ne spună despre planul economic menit să ne scoată din criză, despre soluții concrete pentru pensii și alocații, președintele Iohannis alege sa înjure public opoziția.
De ce? Pentru că le e frică să mai spună ceva despre pensionari după gafa ministrului Sănătății care îi trimitea pe românii de peste 65 de ani în izolare, departe de familii?

În mod normal, ar trebui să se pună problema creșterii pensiilor. Însă, când avem un guvern incapabil, care nu știe ce măsuri economice să ia, nici nu se pune problema de așa ceva. Ei nu au fost capabili ca, pentru primul trimestru, când nu eram afectați de criza coronavirus, să țină deficitul sub control. Datele oficiale arata că în primul trimestru al anului 2020 deficitul bugetar s-a triplat fata de cel corespunzător trimestrului 1 din 2019 !
În condițiile acestea, întrebarea pe care ne-o punem cu toții este de unde vor face rost de bani dacă ei au închis economia și, ce este si mai grav, nu fac nimic ca să ia măsurile necesare pentru redeschidere!? Dacă visteria e goală, de unde să plătească pensii majorate? La aceste întrebări nu răspunde nimeni din Guvern, nu răspunde nici dl. Iohannis, devenit purtător de cuvânt al Guvernului”.
Ion ASAFTEI, Președinte ALDE Neamț
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *