Suita descinderilor în teritoriu a echipei ALDE Neamț, în frunte cu Ion ASAFTEI, a  adaugat,  în zilele din urmă, întâlniri cu cetățenii municipiului Roman, precum și cu  locuitorii comunelor Urecheni, Tămășeni, Doljești, Sagna. Din capul locului, notăm faptul că reprezentanții ALDE au fost întâmpinați cu bucurie și speranță, ceea ce argumentează încrederea pe care o manifestă cetățenii în alternativa politică  propusă de ALDE. Dialoguri fructuoase,  aprecieri realiste, soluții viabile și operative, aceste au fost temele întâlnirilor, fapt care ne îndreptățește să considerăm- având în vedere gradul de simpatie manifestat- că ALDE se plasează  în preferințele electoratului din Neamț. Cu un program încărcat, mereu în confruntare cu problemele comunităților, dar și cu identificarea soluțiilor, Ion ASAFTEI și-a făcut timp și pentru o scurtă declarație:
” Evaluările din teren oferă o bază solidă necesității implementării programului ALDE, singurul program care răspunde plenar necesității de schimbare în bine a vieții cetățenilor, program  care poate fi adaptat potrivit specificului economic și social al fiecărei localități.
 13260007_597555397076504_6072515295307179259_n
De exemplu, podul de peste Siret,  între comuna Tămășeni (Adjudeni) și comuna Doljești (Rotunda), ne duce cu gândul la o relicvă rămasă acolo încă din Evul Mediu sau ca un semn de întrebare adresat tuturor partidelor politice care s-au aflat la guvernare. Inutil să amintesc că podul reprezintă o prioritate pentru locuitorii  din cele două localități. Concluzia? ALDE va intervene prompt!
 
Apoi,la Urecheni, se impune modernizarea localității, dezvoltarea microfermelor și susținerea  investitorilor, fapt de care se va ocupa candidatul  ALDE la primarie, dl Fanica Livadă, om energic, cu multă inițiativă și abordări „orășenești”.
1=1
 
 
 
Altele sunt problemele comunei Sagna: avem un candidat tânăr  ALDE la functia de primar, dl ing. Sergiu Divile, care  va trebui să răspundă cerințelor oamenilor, una dintre acestea fiind” apă și gaz în localitate.”
 
 
SAGNA
 
 
 
 
 
 
La Roman, obiectivele  sunt diferite, și  împreună cu candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului, ing. Dorel Chelaru, am purtat  mai multe discuții cu locuitorii Romanului , rezumate în propuneri, ganduri de viitor și modalități de aplicare a programului ALDE pentru romașcani.
13227166_597562120409165_1751352418529973208_n
Zilele viitoare, mi-am trecut în agenda de lucru noi localități  în cadrul descinderilor din teritoriu,” a încheiat Ion ASAFTEI.
 Al. M.
 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *