„Legat de învestirea mea în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, doresc să le mulțumesc consilierilor județeni pentru încrederea acordată, iar pe DUMNEAVOASTRĂ, dragi nemțeni, vă asigur că nu voi face niciun compromis în a căuta și găsi soluțiile cele mai eficiente pentru dezvoltarea și înfrumusețarea județului Neamț, Casa Noastră comună în care cotidian ne ducem existența.”
Se împlinesc în aceste zile doi ani de când Ion ASAFTEI a preluat mandatului de vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț. Cunoscut și apreciat politician, președinte al filialei ALDE Neamț, Ion ASAFTEI a dovedit prin fapte incontestabile că și-a însușit misiunea de a fi în slujba cetățenilor, desfășurându-și activitatea- de cele mai multe ori- nu într-un birou județean, ci în mijlocul comunităților locale, intervenind rapid și eficient în rezolvarea problemelor ivite.
Personalitate complexă, Ion ASAFTEI are capacitatea de trece cu ușurință de la abordări administrative , la susținerea manifestărilor culturale, implicându-se cu aceeași dăruire, exemplificând prin întreaga sa atitudine vocația pentru lucru trainic, cu certă durabilitate.
 
În multe din exprimările sale publice, nemțenii au descoperit în Ion ASAFTEI un patriot autentic și un apărător al valorilor credinței strămoșești,un gospodar de seamă care- dacă e cazul- își trage cizmele de cauciuc și intră în noroaiele inundațiilor, ca în recentele descinderi de la Farcașa.

Atunci când a condus delegații peste hotare, s-a comportat- potrivit unei păreri avizate- ca un autentic diplomat îndeplinindu-și cu cinste misiunea de a vorbi lumii despre frumosul ținut al Neamțului, bogat în tradiții.

Adversarii politici l-au atacat în permanență, el a mers înainte cu consecvență! Nimic nu l-a clintit! Nimeni nu se mai miră dacă în capătul unui drum în construcție din județul Neamț îl obsevă pe Ion ASAFTEI-  harnic și priceput vicepreședinte al CJ!

 
Intelectualii îl invită la vernisaje, lansări de carte, simpozioane, țăranii au găsit, deasemeni, un sprijin valoros în acest urmaș al răzeșilor de odinioară, oamenii de afaceri au descoperit un partener în demararea proiectelor care vizează dezvoltarea județului Neamț.

La împlinirea celor doi ani de mandat în calitate de vicepreședinte al CJ Neamț îi urăm să-și continue și să-și desăvârșească activitatea desfășurată cu atâta responsabilitate  în slujba cetățenilor!
( Al. M. )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *