În Neamț, boicotul liberal continuă…
Marți 28 iunie, liberalii din nou nu s-au  prezentat la ședința de constituire a Consiliului Local Piatra-Neamț, ceea ce a făcut ca ședința să fie reprogramată pentru luni la ora 10:00
Ion Asaftei, co-președintele ALDE Neamț, l-a somat pe primarului ales Dragoș Chitic să respecte decizia PSD, UNPR, ALDE și PMP de a forma o majoritate la Consiliul Local Piatra Neamț.
Luând act de vizibilul boicot al liberalilor nemțeni,  Ion Asaftei i-a transmis primarului de Piatra Neamț să pună capăt tergiversărilor, pentru că ”tehnica și metoda luării la bucată” s-au încheiat.
”Suntem o majoritate cu o poziție fermă în ceea ce înseamnă a ne respecta protocolul încheiat. Orice declarație a domnului Dragoș Chitic, că invită liderii politic la negocieri, sunt niște fumigene ordinare menite să inducă în eroare cetățenii municipiului Piatra Neamț. Tehnica și metoda luării la bucată s-au încheiat demult și îl rugăm pe domnul primar Chitic să respecte cadrul moral și legal în ceea ce privește poziționarea unor partide. Să nu mai facă invitații la nivel de lideri de grup pentru că, repet, este o chestiune de a induce în eroare cetățenii municipiului Piatra Neamț. El trebuie să respecte electoratul și rezultatul alegerilor. Îi convine sau nu, aceasta este realitatea și va trebui să o respecte. Faptul că este la a doua încercare reușită de a boicota ședința de constituire a Consiliului Municipal nu face nimic altceva decât să arate disperarea PNL și totodată să arunce în derizoriu dorința populației din Piatra Neamț de a avea o administrație nouă, care să se apuce de treabă în folosul cetățenilor”, a declarat Ion Asaftei, co-președintele ALDE Neamț.
Foto: NewsAllert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *