Acuzațiile exprimate de prin vicepreședintele ALDE Neamț, Iulian Luca, cu privire la activitatea co-președintelui ALDE, Mihai Alexandru, au fost confirmate astăzi de Ion ASAFTEI, vicepreședintele  CJ și co-președinte ALDE Neamț. Răspunzând unei solicitări a redacției noastre, acesta a precizat:
“Eu, personal, sunt adeptul absolut al rezolvării oricăror probleme în interiorul partidului. Sunt cel care am vegheat permanent ca, în cadrul partidului nostru, democrația să se simtă la ea acasă și , profitând de valorile ei, fiecare membru ALDE să-și spună deschis  părerea în cadru instituțional intern.
În cazul de față, o asemenea cerință nu a fost respectată de unii, ceea ce a atras reacția firească  a domnului  Luca Iulian care s-a văzut îndreptățit, după ce ne-am consultat, să dea o replică acestora în spațiul public pentru o corectă informare .
Indiferent de complexitatea unor probleme, ce au ca țintă o anumită persoană,  toate aceste aspecte pot și trebuie discutate în cadrul partidului. Drept pentru care, am dispus ca speța în cauză să facă obiectul unei analize realiste în cadrul Biroului Executiv Județean.  Urmeaza ca în aceste zile, acest for de conducere să se întrunească în regim de urgență.
Ca problemă de fond, precizez ca  a venit timpul ca unii să înțeleagă că trebuie să părăsească poziția de “întreținuți ai partidului”. ALDE este o entitate puternică, hotărâtă, care nu face concesii derapajelor de la normele democrației interne de partid.”
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *