Conferința de presă – vineri 15 iulie- de la sediul ALDE Neamț, susținută de cei doi co-președinți, deputatul Cătălin Drăgușanu și vicepreședintele Consiliului Județean Ion ASAFTEI, a făcut o analiză dură a lipsei de profesionalism și de interes a guvernării tehnocrate, care bulversat România până în punctul, în care, populația se vede nevoită să recurgă la forme de protest inedite. Referindu-se la situația de la Spitalul de Arși din București, unde a fost filmat un pacient aflat la terapie intensivă, având viermi pe rănile  cauzate de arsuri , Cătălin Drăgușanu a calificat acest fapt ca fiind ‘ oripilant”  și “ revoltător”  De asemeni, luând în discuție problemele cu care se confruntă Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, deputatul a declarat că este vizibilă atât corupția din acea instituție, cât și lipsa de reacție a cetățenilor. Cătălin Drăgușanu a anunțat și demisia din funcția de consilier la Consiliul Local a lui Constatin Iacoban- fost manager de campanie ALDE Neamț.
Mult mai vehement a fost în discursul său vicepreședintele Consiliului Județean, Ion ASAFTEI, care a catalogat  guvernul tehnocrat ca fiind guvernul numit eșec, preocupat, printr-un exces de politicianism, de a-și crea o platformă politică  cu care “ parcă ar voi să participe la alegerile din toamnă”. In esență, Ion ASAFTEI a analizat situația dramatică  din PNL, care duce lipsă de cadre, Legea salarizării- alt eșec-  “ care are termene nedefinite” utopia Guvern de Uniune Națională, Proiectul de țară- o emanație a Cotroceniului- întrebându-se pe bună dreptate: “Ce s-a întâmplat cu proiectul “ România lucrului bine făcut? “
Într-adevăr, din moment ce  exista  un proiect anunțat cu surle și trâmbițe în campania electorală cu care Iohannis a câștigat alegerile, de ce trebuie înlocuit?
Incompetența în România avansează încet, dar sigur: pas cu pas.
(Al. M.)
Foto: Vestea net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *