Rugăm social – democrații să nu mai vină cu măsuri menite să-l oblige pe Klaus Iohannis să se comporte ca un președinte deoarece asta îi provoacă nervi liderul PNL, Ludovic Orban. Cunoscut pentru coloana lui vertebrală acesta a sărit ca ars când a auzit de ordonanţa de urgenţă prin care să se impună preşedintelui ţării un termen pentru numirea miniştrilor: ”O aberație”, a zbierat urmașul Brătienilor.
„Se pare că de doi ani de zile PSD-ALDE a brevetat un mod de legiferare, adică să facem legi cu dedicaţie pentru persoane fizice. De la ordonanţa 13 cu dedicaţie pentru Liviu Dragnea au tot apărut astfel de acte normative care sunt strict pentru persoane din coaliţia majoritară. Dacă tot vor să facă un astfel de lucru să spună: dăm ordonanţă de urgenţă ca să-i dăm un loc Olguţei Vasilescu, pentru că Olguţa Vasilescu nu poate să stea fără un portofoliu ministerial. Nu suntem de acord. Sunt nişte enormităţi, nişte aberaţii care reflectă ruperea de realitate a actualei majorităţi parlamentare şi faptul că nu-i preocupă decât interesele personale ale unuia sau altuia dintre cei din camarila lui Dragnea”, a declarat Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.
Lia Olguţa Vasilescu a declarat, duminică, la un post de televiziune, că ar putea fi adoptată o ordonanţă de urgenţă prin care să se impună preşedintelui un termen pentru a da un răspuns cu privire la propunerile de miniştri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *