Avocata Ingrid Mocanu și realizatorul Antena 3 Mircea Badea s-au decis pe cine vor vota la prezidențialele din acest an. Aceștia par de neclintit în decizia lor.
”Eu și Mircea Badea ne-am decis deja pe cine vom vota. Vom pune ștampila pe Liviu Pleșoianu”, a spus avocata Ingrid Mocanu la Antena 3. Discuția a pornit de la atacurile Gabrielei Firea care ar putea avea ca scop slăbirea PSD dar și pregătirea unei candidaturi la prezidențiale din partea primarului Capitalei.
”Sper să se adreseze publicului despre care a spus că s-a săturat să vadă abuzurile din justiție la televizor. Ea a urcat prima pe scenă la protestul împotriva abuzurilor iar la 3 luni spunea că lumea s-a săturat de astfel de subiecte”, a precizat Liviu Pleșoianu.
Primarul Gabriela Firea a declarat, sâmbătă, că nu s-a gândit în această perioadă dacă va candida sau nu pentru prezidenţiale deoarece e prematur, însă a precizat că sunt momente când şi-ar dori să candideze împotriva lui Liviu Dragnea oriunde se va duce el.
„Nu am apucat să mă gândesc (dacă va candida la prezidenţiale, n.r). Aşa cum ştiţi am fost în perioada sărbătorilor în spital, şi acum sunt sub tratament, (…) sunt nevoită să lupt pentru bucureşteni (…) şi să le spun adevărul, să nu se lase păcăliţi prin comunicate de presă. (…) Credeţi-mă că-mi vine de multe ori să spun că m-aş duce să-l contracandidez pe domnul Dragnea oriunde se va duce el, dar oriunde. Numai să vadă că nu poată să meargă cu minciuna, cu manipularea şi cu răzbunarea până la capăt. (…) E prematur”, a declarat Gabriela Firea, sâmbătă, la un post de televiziune.
Primarul general Gabriela Firea a transmis, sâmbătă, o scrisoare bucureştenilor în care anunţă că prin proiectul de buget pe 2019, Primăriei i se taie 25% din buget, adică 180 de milioane euro, subliniind că este dovada că Liviu Dragnea îi urăşte pe cetăţeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *