Încă un NUME GREU din PNL are coronavirus. Detalii


Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, potrivit Digi 24. Acesta ar trebui transferat într-un spital care poate trata astfel de pacienți, depinzând și de forma de boală pe care o are – ușoară, medie sau cu simptome accentuate.

loading...

Amintim faptul că Spitalul Judeţean din Suceava a fost închis după ce 92 de cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus. Prin urmare, există posibilitatea ca , Gheorghe Flutur să fie internat într-un spital dintr-un alt județ, anume în Iași. Douăsprezece persoane au murit în România din cauza coronavirusului, potrivit unui bilanț anunțat marți seara de autorități.

loading...

La Suceava s-au înregistrat astfel, până acum, jumătate dintre decesele din România:
Bărbat de 59 ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Data deces: 22/03/2020
Femeie, 80 ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Data deces: 23/03/2020

Bărbat, 71 ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Data deces: 23/03/2020

Femeie, 72 de ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, cu afecțiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare).

Bărbat, 71 ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, internat anterior la secția de Cardiologie, posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat la 24 martie.

loading...

Like it? Share with your friends!

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *