Europarlamentarul PSD Răzvan Popa l-a declarat, luni, că „ultimele ieşiri ale lui Victor Viorel Ponta arată din nou, dacă mai era nevoie, un analfabetism comportamental al celui căruia PSD i-a dat totul”. El acuză „lipsa de caracter” al fostului lider al social-democraţilor.
„#comportamentsecuristoid. Victore, nici nu ştii cât de mic începi să fii….la caracter! Cred că ultimele ieşiri ale lui Victor Viorel Ponta arată din nou, dacă mai era nevoie, un analfabetism comportamental al celui căruia PSD i-a dat totul. Funcţia de deputat, de ministru, de prim-ministru, de preşedinte de partid şi poziţia de candidat la alegerile prezidenţiale. Ba mai mult….cei pe care azi îi jigneşte cu grosolănie au umplut un stadion întreg, Arena Naţională, cu oameni, membri de partid şi simpatizanţi care să-l ovaţioneze”, a declarat Răzvan Popa, potrivit unui comunicat de presă.
El mai spune că membrii PSD ”şi-au rupt pingelele” să-l sprijine pe Victor Ponta în mai multe campanii electorale.
„Aceştia, buni sau răi, deştepţi sau mai puţin deştepţi, de la toate nivelurile partidului, şi-au rupt pingele să-i facă lui şi unora foarte apropiaţi lui, campanie electorală….la europarlamentare, dar şi la prezidenţialele din 2014. Tot ei au privit cu stupoare cum premierul din 2015 a dat bir cu fugiţii şi l-a lăsat pe Iohannis să-şi pună „guvernul său”. Şi tot cei despre care Ponta are acum doar cuvinte de ocară, au aflat acum că guvernul „elitist” pe care l-a condus era făcut de serviciile care-l manevrau cu abilitate”, a adăugat europarlamentarul PSD.
Acesta concluzionează spunând că „unde nu e caracter (politic), nu te poţi aştepta decât la mitocănie si grosolănie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *