Politica

În ce partid s-a înscris Ionuț Dolănescu. Anunț de ultim moment

Ionuț Dolănescu calcă pe urmele tatăului său și a ales să facă pasul spre politică. Dar nu la PRM, cum s-a întâmplat în cazul lui Ion Dolănescu, ci la PSD. Anunțul a fost făcut de Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

loading...

Chiar dacă renumitul interpret de muzică populară și-a luat cetățenia americană și locuiește în SUA, iată că acum a decis să revină în țara natală cu un proiect cultural. Iar pentru a-i da curs a acceptat și înscrierea în PSD.

loading...

„Ionuț Dolănescu a fost, întotdeauna, un om de stânga. Este dâmbovițean și s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere, dar în primul rând pentru un proiect cultural pentru judetul Dâmbovița”, a declarat Corneliu Ștefan, pentru stiripesurse.ro.

Este posibil ca Ionuț Dolănescu să aibă un rol important și în alegerile locale și de ce nu și la cele parlamentare, unde chiar ar putea ocupa un loc pe listele PSD. Fratele său. Dragoș Dolănescu, fratele său este deja deputat în Costa Rica.

„Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultură. Cred că Ionuț Dolănescu este un brand național”, a spus Corneliu Ștefan, care încă nu pare să-l fi convins pe Ionuț Dolănescu să fie și politician.

Comments

comments

loading...

Leave a Response