Actualitate

Herjeu, după ce Turcan a spus că i-au murit două rude de COVID

Vicepremierul Raluca Turcan a dezvăluit faptul că noul coronavirus i-a afectat în mod direct familia. Ea a explicat că doi verișori au murit de Covid-19, iar dacă nu luau virusul aveau toate șansele să trăiască. Radu Herjeu a reactionat după ce Turcan a fost agresata verbal.

loading...

”Raluca Turcan este unul dintre personajele tragicomice ale politicii românești. Eu nu văd nimic la ea care s-o recomande pentru poziția de acum sau pentru traseul până la aceasta. Dar… mi se par abominabile, rușinoase și ignobile miștourile făcute pe seama mărturisirii că i-au decedat doi verișori din cauza covidului. Poate eu sunt excesiv de idealist, dar nici măcar pe cei ca ea nu-i văd în stare să inventeze așa ceva. Prin urmare, atacurile sectanților anticovid, ale fanilor adversarilor ei politici sau ale unora care, pur și simplu, n-o suferă, mi se par vomitive!”, a scris Radu Herjeu.

loading...

Și jurnalistul Răzvan Dumitrescu a criticat valul de ură care s-a revărsat asupra ei după ce aceasta a făcut devzăluirea dureroasă.

”Multi nu o plac pe Raluca Turcan. E criticabila actiunea ei politica. E de respins demagogia discursului sau! Puteti sa nu fiti de acord cu ce spune si cu felul in care se exprima, de multe ori pe langa limba romana… Nu va obliga nimeni s-o laudati, s-o acceptati ca om politic sau sa o votati.

Mi se pare normal sa-i amendam excesele, devierile intentionate de la subiect din discursul politic, actiunea politica in masura in care aceasta este nociva. Pana aici totul este normal. Dar, oameni buni…

Nu pot sa cred ca in noi nu mai exista compasiune sau macar o minima prudenta publica atunci cand comentam pe marginea unei tragedii. Turcan a spus ca i-au murit doi verisori de COVID-19. M-am uitat pe comentariile de la postarea respectiva si va spun ca nu am mai vazut de mult timp atata ura.

Pe un astfel de subiect ma asteptam la mai multa retinere, chiar daca nu suportati acest personaj din motivele enumerate la inceputul textului. Intr-o perioada in care tensiunea, ura si dezbinarea au ajuns la cote incredibile, macar noi, in anumite momente, sa dam dovada de ceva retinere! Va multumesc pentru intelegere si pentru rabdarea de a citi pana la capat mesajul meu!”, a scris jurnalistul Răzvan Dumitrescu pe Facebook.

Comments

comments

loading...

Leave a Response