Delegaţia Permanentă a ALDE Neamț s-a reunit marți, 11 aprilie 2017. Cu această ocazie, forul de conducere a organizației nemțene a validat, în conformitate cu prevederile statutare, lista cu cei 29 de delegaţi care vor participa la Congresul ALDE ce va avea loc în zilele de 21-22 aprilie 2017 la București, Palatul Parlamentului.
S-a avut în vedere că majoritatea participanților la Congres să fie dintre liderii organizaţiilor cu rezultate notabile la alegerile locale şi parlamentare de anul trecut. În cadrul Delegației Permanente, s-au făcut propuneri ce vor fi supuse spre analiză Congresului ALDE , precum:
– consolidarea organizatorică şi unificarea deplină, la nivel național, a partidului Alianța Liberalilor şi Democraților;
– alegerea unei conduceri unice în frunte cu dl Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, personalitate politică de prim rang a liberalismului românesc cu a sa componentă esențială reprezentată de promovarea cu forță şi curaj a interesului național.
Delegația Permanentă ALDE Neamt consideră că, odată cu desfășurarea Congresului, partidul îşi va amplifica acțiunile în cadrul Coaliției de guvernare pentru aplicarea programului de dezvoltare economico-socială a României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *