Florin Roman, deputat PNL de Alba și unul dintre partizanii lui Rareș Bogdan, îl atacă din nou voalat pe președintele PNL, Ludovic Orban.

În contextul în care Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, și Anca Dragu, președintele Senatului, s-au vaccinat azi, deputatul de Alba transmite că sunt persoane vulnerabile care nu beneficiază de vaccin.

Florin Roman este de părere că este normal ca oameni reprezentantivi pentru Statul Român, precum președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu, să se vaccineze.

Însă, „toți ceilalți ar trebui să avem decența să așteptăm, deoarece suntem în fața unei situații deloc performante în acest moment”, spune Florin Roman.

„Nu cu mult timp în urmă, domnul Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, declara public următoarele:

„Vorbim despre un NUMĂR LIMITAT DE VACCINURI pe care le avem disponibile, deci în sine evident că există un plafon. (…) Informaţia este publică de multă vreme, şi anume că de la Pfizer primim o cantitate limitată de doze de vaccin, din păcate. Este valabil pentru orice ţară din lume, de altfel. Nu avem destule doze de vaccin, astfel încât să vaccinăm întreaga populaţie în momentul acesta.”

Dacă ar fi să se țină cont de această informație, lansată în spațiul public de însuși ministrul Sănătății, faptul că vedem la televizor parada numelor importante care beneficiază de vaccin mi se ușor ingrat și lipsit de corectitudine.

Este o chestiune de timp până ce oamenii se vor revolta pe această situație, îndreptățiți fiind.
Vă recomand să încetați cu expunerea brațelor vaccinate, zâmbete și lucruri dintr-o realitate paralelă.

Oamenii reprezentativi din statul român, precum domnul președinte Klaus Iohannis sau domnul prim-ministru Florin Cîțu, au ales să facă acest vaccin, public, pentru că își doresc întoarcerea la normalitate și pentru a sădi încredere în această soluție: vaccinul împotriva COVID-19.

Toți ceilalți ar trebui să avem decența să așteptăm, deoarece suntem în fața unei situații deloc performante în acest moment.

Este o lipsă de respect față de toți cei vulnerabili, plini de temeri și întrebări.

Primesc mesaje de la dumneavoastră în care îmi spuneți cum ați găsit loc pentru vaccinare în alte orașe, cum platforma nu funcționează și multe altele.

Se pare că avem capacitate, dar nu avem vaccinuri.
Cert este că avem nevoie de soluții!”, este mesajul deputatului de Alba.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, liberalul Alin Tişe a transmis că ‘Unii se urcă în aceste funcţii, considerând ca le-au adus de acasă, de la mama lor, iar apoi doar cu SMURD-ul mai poţi să îi dai jos’.
„Cascadorii râsului politic. Noi va trebui să demisionăm, nu ei! În ultima perioadă am văzut că se discută mult în PNL despre demisii din funcţii, se cer capete şi se caută responsabilii ultimelor rezultate la alegeri. (…) Demisia lui Ludovic Orban nu e destul. Demisia tuturor acelora care au girat prin vot deciziile luate în BPN al PNL se impune. Dar, tocmai pentru că unii sunt politicieni autentici, nu mă aştept ca cineva să demisioneze sau să-şi recunoască vreo responsabilitate”, a scris, marţi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Alin Tişe.

El mai punctează faptul că îşi doreşte în fruntea partidului oameni „mai performanţi politic”, care au ceva concret de arătat şi de spus.
„Dar, stimaţi colegi reformatori, nu vreau să înlocuiesc pe cineva cu altcineva doar pentru că îi vânează scaunul de mult timp. Sau pentru că are costume mai frumoase şi este mai tânăr. Vreau oameni mai performanţi politic în fruntea partidului! (…) Oameni care s-au validat politic şi administrativ de-a lungul timpului, nu oportunişti, povestitori obosiţi, politicieni de paie, oameni fără caracter. Oameni care au ceva concret de arătat şi de spus.

Nu oameni pe care nu îi votează nici propria lor familie. Nu oameni care stau la vânătoare de scaune şi oscioare. Nu mă va putea conduce nimeni, niciodată, inferior politic. Sunt deja de prea mulţi ani în politică, am muncit enorm şi nu mai accept incompetenţi şi incapabili să mă conducă. Cum să reformezi o ţară cu un partid nereformat condus de indivizi, unii dintre ei fără valoare politică, combinagii (dar bine orientaţi în gaşca care trebuie sau susţinuţi de cine trebuie!)?! Unii se urcă în aceste funcţii, considerând ca le-au adus de acasă, de la mama lor, iar apoi doar cu SMURD-ul mai poţi să îi dai jos”, mai scrie Alin Tişe, informează agerpres.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *