Politica

Firea: M-a abandonat. Va plânge după alegeri, a ales o cale greșită

Gabriela Firea a declarat. marti, intr-o conferinta de presa, ca Ponta si Negoita „vor plange” dupa alegeri pentru ca au refuzat sa o sustina la Primaria Capitalei. „Nu doar pe mine m-a abandonat, ci pe toti cei care ne-au votat”, a sustinut Firea.

loading...

„In afara de dezamagire nu am alt cuvant sa descriu sentimentul pe care il am. Ar fi fost o dovada de respect pentru cetateni sa avem o alianta de centru-stanga. Cetatenii asteptau o astfel de alianta. Din pacate, ei au ales o cale gresita, alianta raului, alianta distrugerii, pentru ca prin tot ce au facut, fac si au zis si zic nu determina altceva decat un sprijin pentru candidatul PNL. Daca asta inseamna sa fii om de stanga, de centru-stanga, atasat valorilor social-democratiei sa sprijini candidatul din partea PNL cred ca este o mare eroare si viitorul politic la va demonstra acest lucru”, a spus Gabriela Firea.

loading...

„Eu nu fug neaparat dupa coalitii, dupa intelegeri, dupa aliante cu anumiti politicieni. Imi doresc foarte mult o alianta cu oamenii. E in firea lucrurilor sa ne aliem cu oamenii. Nu plang dupa alianta cu Victor Ponta, in schimb, ei vor plange, ca s-au indepartat de cei care i-ar fi fost la o adica alaturi in cazul unei eventuale candidaturi la prezidentiale pe care a anuntat-o”, a mai spus primarul general al Capitalei.

„Cred ca din acest moment pactul cu cei care gandesc social-democrat in Romania s-a incheiat definitiv pentru domnul Ponta si acesta nu va mai primi nici simpatie, nici voturi, nici apreciere din partea celor pe care i-a tradat. Pentru ca nu doar pe mine m-a abandonat, ci pe toti cei care ne-au votat”, a completat presedintele PSD Bucuresti.

Comments

comments

loading...

Leave a Response