Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a negat, miercuri, ca va candida la alegerile prezidentiale din acest an din partea Pro Romania.
„Priveam si eu aseara tot la un post de televiziune declaratiile care pareau foarte ferme, fundamentate si verificate ale unui domn profesor, sociolog, analist, care scotea din burta niste informatii despre mine. (…) Daca ar fi avut cea mai mica intentie de a respecta adevarul, putea sa ma sune, are numarul de telefon si sa ma intrebe. (…) Nu e nimic adevarat. Nici nu m-am gandit si nici nu am luat in calcul asa ceva. Nu am vorbit cu domnul Ponta niciodata, nici alt subiect si nici acest subiect. (…) Probabil ca face parte din planul de denigrare a mea”, a spus Gabriela Firea. Aceatsa a declarat ca nu ia in calcul sa paraseasca PSD.
„Sub nicio forma. Sunt membru al PSD. Am foarte multi colegi si prieteni. Tin legatura si cu multi colegi din tara. Primesc zilnic de la membrii PSD si simpatizantii PSD foarte multe mesaje, nu cred ca eu trebuie sa fiu cea care trebuie sa se indeparteze de aceasta formatiune politica”, a subliniat edilul, inainte de sedinta Asociatiilor Municipiilor din Romania, intrebata daca ia in calcul sa demisioneze din PSD.
Ea a admis, insa, intrebata in acest sens, ca ar putea fi exclusa din PSD: „La maniera la care am fost exclusa din conducere, cred ca se poate intampla la acest moment orice”.
De asemenea, Gabriela Firea considera „nedemn” modul in care Mihai Fifor, „un reprezentant de frunte al partidului”, presedinte al Consiliului National al PSD, a vorbit despre ea.
„Aseara, la un post de televiziune (Antena3 – n.red.), s-a exprimat cu referire la mine ‘asa-zisa mea colega Gabi Firea’. Mi s-a parut nedemn pentru un reprezentant de frunte al partidului sa vorbesti de o asemenea maniera in primul rand si sa proferezi neadevaruri la un post important de televiziune.
Am vrut sa intru cu o rectificare, cu un drept la replica si, din pacate, nu mi s-a acordat aceasta sansa„, a povestit Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *