Primarul general Gabriela Firea şi-a explicat miercuri declaraţiile legate de o posibilă candidatură împotriva lui Liviu Dragnea, spunând că a făcut referire la orice post, nu doar la prezidenţiale.
„Am spus la supărare că dacă tot îmi face viaţa un calvar o să vin şi eu după dumnealui oriunde va candida. Dar şi la Teleorman, dacă va candida, eu voi merge după domnia sa să candidez. În acest context am făcut declaraţia, nu în alt fel. Văd că s-a speculat şi culmea era ca ştire verificabilă de prietenul domnului Dragnea”, a declarat Gabriela Firea.
Primarul Gabriela Firea a declarat, sâmbătă, că nu s-a gândit în această perioadă dacă va candida sau nu pentru prezidenţiale deoarece e prematur, însă a precizat că sunt momente când şi-ar dori să candideze împotriva lui Liviu Dragnea oriunde se va duce el.
„Nu am apucat să mă gândesc (dacă va candida la prezidenţiale, n.r). Aşa cum ştiţi am fost în perioada sărbătorilor în spital, şi acum sunt sub tratament, (…) sunt nevoită să lupt pentru bucureşteni (…) şi să le spun adevărul, să nu se lase păcăliţi prin comunicate de presă. (…) Credeţi-mă că-mi vine de multe ori să spun că m-aş duce să-l contracandidez pe domnul Dragnea oriunde se va duce el, dar oriunde. Numai să vadă că nu poată să meargă cu minciuna, cu manipularea şi cu răzbunarea până la capăt. (…) E prematur”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *