Gabriela Firea a transmis primul mesaj după întâlnirea cu Liviu Dragnea, în care s-a discutat bugetul pentru primării.
Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a publicat un mesaj pe Facebook, la scurt timp după încheierea şedinţei la care a luat parte alături de Liviu Dragnea.
„Este aşa cum spuneam: Dl. Dragnea va spune că alţii (Guvernul, Ministerul de Finanţe) sunt vinovaţi, si nu el, pentru amputarea bugetului Primăriei Capitalei cu aproape 25%. După ce a ascultat primarii prezenţi la şedinţa Asociaţiei Municipiilor, Dl. Dragnea a spus textual : <>.
Dar a continuat să susţină, în ciuda explicaţiilor şi argumentelor aduse de primari, că bugetul este unul bun şi a prezentat o situaţie roz a economiei. Dacă e totul aşa de bine, cum de ne va aştepta un an de austeritate?
La insistenţele mele, am reuşit să obţin o întâlnire mâine, la Ministerul de Finanţe, în care să explic încă o dată că sunt puse în pericol serviciile publice din Bucureşti, a căror notă de plata o achită Primăria Capitalei: transport public, termoficare, iluminat, spitale, consolidări, apă şi canal, investiţii în infrastructură etc.
Sfidând legea şi atribuţiile complexe pe care le avem, Dl. Dragnea, cel „fără competenţe legale” a dat şi indicaţia : „să vă înţelegeţi între voi”. De parcă legile şi bugetul sunt ca mersul la film sau la o masă în oraş! Aşa bagatelizare a instituţiilor statului nu am văzut! Cum ne dezbină la Bucureşti, face şi în ţară, încercând să-i învrăjbească pe primarii de municipii cu cei de comune şi oraşe. Un adevarăt om de stat! Nu mai am nicio aşteptare. Un lucru e limpede: s-a confirmat că în toate aceste zile am spus adevărul. Mă voi bate pentru el până la capat!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *