Trăim timpuri în care Fake News-ul a ajuns o politică de partid. A unor partide. Acestea lansează în spațiul public tot felul de teorii menite să sperie populați chiar dacă știu că minciuna iese până la urmă la iveală. Economistul Cristian Socol a explicat cum au fost mințiți românii de propaganda securistoidă.
”V-au pacalit ca Romania va intra in criza tot anul 2018. V-au mintit ca un euro va fi 5 lei tot anul 2018. V- au considerat creduli atunci cand tot anul 2018 v au spus ca deficitul bugetar va ajunge la 4 sau 5 la suta din PIB. V-au manipulat spunand ca inflatia va ajunge la 12 la suta in 2018. V-au mintit ca nu au crescut pensiile si salariile. V-au considerat ignoranti atunci cand v au mintit ca investitiile au scazut. V- au inselat cand v au spus ca Robor va atinge 5 la suta.
V-au prostit atunci cand v-au spus ca salariile medicilor si profesorilor nu se pot dubla.Va mint chiar acum cand spun ca Ro are un nivel al ch de protectie sociala imens de 10.4 la suta din PIB (media UE 28 este decat 19.1 la suta din PIB, aproape dubla). V-au mintit ca nu se va inchide bugetul pe 2019. In noul an au inceput cu aceleasi fake news. Cat sa mai tina propaganda?”, a scris Cristian Socol pe pagina de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *