Actualitate

Ec. Dan Diaconu: Plăvanul vă obligă să scoateți din buzunare aproximativ 300 lei/lună, bani care …

”Suntem 100% pe mâna unor cretini”, a susținut fără menajamente economistul Dan Diaconu. Acesta consideră că autoritățile nu au distribuit măști pentru cei fără venituri însă are grijă să-i amendeze chiar și cu 3.500 de lei. Toate acestea, în timp ce firmele ”băieților deștepți” au conturi tot mai grase de când și-au descoperit vocația în a face afaceri cu măști..cu statul.

loading...

”Prin impunerea obligației purtării măștilor, Plăvanul vă obligă să scoateți din buzunare aproximativ 300 lei/lună, bani care se duc spre firmele șmecherilor care au acaparat comerțul cu măști. În acest timp, de distribuit nu s-au distribuit măștile către cei care n-au posibilitatea, astfel încât, dacă un amărât e prins fără mască pe stradă, încasează o amendă de 3500 lei.

loading...

Asta e ca în bancul cu Radio Erevan:
– Este adevărat că cetățeanului Ivan i s-a dat o mașină?
– Da, este adevărat, dar nu este vorba de cetățeanul Ivan ci de cetățeanca Ludmila, nu este mașină ci este bicicletă, și nu i s-a dat ci i s-a confiscat.

Suntem 100% pe mâna unor cretini. Asta e realitatea. Comunismul a picat deoarece cantitatea de specialiști autentici, era anulată – de fapt sufocată – de mâncătorii de căcat. Ironia sorții e că am schimbat societatea aceea pentru a pune în loc una „concurențială”, „meritocratică”, iar acum constatăm cu amar că societatea de-atunci era de-a dreptul meritocratică pe lângă imbecilitatea de acum. Pe-atunci specialiștii erau acoperiți de mâncătorii de căcat. Acum specialiștii sunt mâncătorii de căcat.

Priviți realitatea în față! Asta e, aici am ajuns. Din păcate.”, a scris Dan Diaconu.

Comments

comments

loading...

Leave a Response