Jurnalistul Răzvan Dumitrescu reacționează după ce deputatul Georgian Pop a anunţat, recent, că s-a înscris în Pro România, precizând că, după 20 de ani, nu se mai regăseşte în modul în care se face politică în PSD.
”Decizia pe care am luat-o astăzi vine după o lungă perioadă de reflecţie şi după consultări cu oamenii alături de care am făcut politică social-democrată în ultimii 20 de ani. Concluzia la care am ajuns este că după 20 de ani nu mă mai regăsesc în modul în care se face politică în PSD. (…) Cei care conduc astăzi PSD nu înţeleg că prin politică trebuie să uneşti oamenii. Ei aleg ca prin politică să îi divizeze. De când este preşedintele PSD, Liviu Dragnea a divizat întreaga societate, inclusiv viaţa internă de partid”, a spus deputatul Georgian Pop.
Răzvan Dumitrescu amintește cine este cu adevărat Georgian Pop. În acest context, chiar nu este o pierdere pentru PSD.
”DEZASTRU! Va dati seama? Georgian Pop a plecat de la PSD la PRO Romania…Georgian Pop este acel ins care il aplauda pe Coldea cand respectivul catadicsea sa vina pe la comisia de control a SRI. Pop era seful comisiei care nu controla nimic! Sau, seful „comisiei de control SRI asupra parlamentului” cum in „gluma” a spus la un moment dat Virgil Magureanu chiar in Parlament…
Daca faci lista cu cei care au plecat si vezi cam ce au prin CV-uri (Academia de Info si doctorate pe acolo) chiar ca te prinzi de operatiune. DEZASTRU nu este insa o ironie. Pe de o parte PSD scapa de vopsiti, pe de alta parte s-ar putea sa fie atat de multi vopsiti in PSD incat daca pleaca toti, poate pierde majoritatea si guvernarea! Asta patesti cand te complaci si nu faci curatenie la timp…”, a precizat Răzvan Dumitrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *