Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, a postat o poză pe Facebook în care apare alături de Liviu Dragnea, liderul PSD şi de viitorul soţ, Claudiu Manda, preşedinte al Comisiei SRI. Comentariul care însoţeşte fotografia este legat de o ştire care o vizează pe Olguţa Vasilescu.
“Radem de “comisarii” care iar inventează scenarii…”, scrie fostul ministru al Muncii pe Facebook.
La comentarii, Lia Olguţa Vasilescu lasă şi un link spre o ştire care menţionează că ar fi fost acasă la Paul Stănescu pentru a-şi negocia plecarea din PSD. Materialul publicat în site-ul comisarul detaliază momentul în care Paul Stănescu l-a sunat pe liderul PSD şi i-a spus că îl pune pe “speaker, să audă toţi ce vorbesc, să facă teleconferinţă. Dragnea a înjurat şi a închis telefonul!” Site-ul comisarul este promovat intens de realizatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan. Multe din informațiile de pe site nu și-au găsit niciodată coprespondent în realitate.
 
Lia Olguţa Vasilescu a deţinut portofoliul de la minister Muncii până la remaniera din luna noiembrie 2018, după care a fost propusă la ministerul Transporturilor şi respinsă de preşedintele Iohannis. Ulterior, Viorica Dăncilă a propus-o la ministerul Dezvoltării, dar Olguţa Vasilescu a fost din nou refuzată de preşedintele Iohannis.
Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de control SRI, căsătoresc în această primăvară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *