Liviu Dragnea a fost huiduit de către un protestatar, după ce a ieşit din sediul AMR unde a discutat cu primarii despre bugetul pe 2019. Protestatarul scanda „la puşcărie!”, la care liderul PSD a răspuns direct: „La puşcărie să mergi tu, securilă”.
„Câţi bani ai furat? (…) La puşcărie”, sunt mesajele pe care un protestatar le-a strigat, atunci când Liviu Dragnea a ieşit, miercuri seară, de la discuţiile cu primarii de municipii. „La puşcărie să mergi tu, securilă! Direct!”, a fost răspunsul liderului PSD.
Protestatarul a continuat, spunându-i lui Dragnea: „O să mergem împreună!”.
Liderul PSD Liviu Dragnea a participat la şedinţa Asociaţiei Municipilor din România unde au avut loc discuţii despre buget. La întâlnire a participat şi Gabriela Firea.
Cine a făcut circ
Mai multe surse susțin că persoana care a făcut circ este chiar prietenul lui Klaus Iohannis, Marian Ceaușescu. Vlad Cosma si sora sa, Andreea Cosma, au fost scuipati, luni, de el in fata Parchetului General.
„La puscarie sa va duceti, hotilor!”, le-a spus protestatarul, in fata a zeci de jurnalisti. Vlad Cosma l-a ascultat liniștit pe Marian Ceausescu, insa acesta s-a enervat și mai tare că nu are cu cine să se certe: „Esti un nesimtit, un penal, un badaran. Plecati dracu’, nu va mai bagati in politica. Hotilor!”.
„Am venit aici pentru a depune noi probe cu inscrisuri in dosarele de la Ploiesti”, si-a explicat atunci Vlad Cosma prezenta la parchet.
Este incredibil cum autoritățile permit astfel de acte și nu permit de astăzi ci de mai bine doi ani. Nu s-au luat deloc măsuri împotriva unora care au ca principal obiect de activitate hărțuirea altor persoane.
Marian Tivilic Moroșanu, cunoscut opiniei publice drept „Ceaușescu”, pentru modul în care îl imita pe fostul dictator, i-a făcut in octombrie 2018 un cadou președintelui și i-a cerut dizolvarea Parlamentului.  Marian „Ceaușescu” i-a înmânat președintelui un tricou „Fără penali” și i-a cerut să înceapă procedurile pentru dizolvarea Parlamentului.
Moroșanu a facut parte din grupul de protestatari #Rezist care s-au întâlnit cu președintele Curții Constituționale a României, Valer Dorneanu, și l-au urmărit până la scara blocului unde locuia.
În vară, Moroșanu a fost unul dintre protestatarii care l-au agresat pe deputatul PSD Nicolae Bacalbașa la ieșirea din Parlament. Marian Ceausescu a urinat si pe sediul ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *