Gabriela Firea nu mai are liniște și se poartă tot mai bizar. Nebăgată în seamă de liderul PSD, ea anunţă, luni dimineaţă, pe Facebook, că îl invită pe Liviu Dragnea la o dezbatere publică, „cu cifrele pe faţă”, tema fiind bugetul, edilul susţinând că din bugetul Capitalei au fost tăiate 180 de milioane de euro. Pare că Firea vrea să producă tensiuni cu orice preț însă social – domocrații nu prea îi dau ocazia.
„Il invit pe Dl Dragnea la o dezbatere publica, cu cifrele si dovezile pe fata, la orice televiziune doreste, oricat de prietenoasa cu el. Sa vada o tara intreaga cine minte si cine spune adevarul. A taiat aproape 25% din bugetul Primariei Capitalei (180 milioane de euro) si spune senin ca bucurestenii nu vor fi afectati, pentru ca a suplimentat repartitia de bani la sectoare.
O mare manipulare! Dl Dragnea se face ca nu stie ca Primaria Capitalei si cele 6 primarii de sector au prin lege atributii diferite si, deci, facturi de platit diferite. Primaria Capitalei plateste pentru toti locuitorii din Bucuresti : subventia si investitiile pentru transportul public in comun, subventia si investitiile pentru termoficarea distrusa in 30 de ani de subfinantare,dotarile si functionarea celor 20 de mari spitale, iluminatul public, consolidarea blocurilor cu bulina rosie, marile lucrari de infrastructura : poduri, pasaje, supralargiri, marile parcuri, cele 15 teatre etc.”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.
Primarul general al Capitalei îl acuză pe Liviu Dragnea că falimentează, prin legea bugetului, Capitala.
„Ceea ce face acum Dl Dragnea prin Legea Bugetului este falimentul Capitalei Romaniei dintr-un singur motiv : sa se razbune pe mine, pentru ca am avut curajul sa-i spun ca izoleaza tara si distruge echipa politica. Dovedeste ca ii uraste pe bucuresteni, pentru ca ei vor avea cu 25% mai putine servicii publice, daca Bugetul va fi votat in forma actuala de Parlament.
Le garantez locuitorilor din Bucuresti, cu sau fara buletin de Capitala, ca voi lupta cu aceasta monstruozitate de buget, si ne vom adresa tuturor forurilor interne si externe.
Functionarii si demnitarii care pun in practica tot ceea ce comanda Dl Dragnea sa se gandeasca de doua ori, pentru ca vor raspunde personal, posibil chiar si pentru abuz in serviciu. Dumnealui va fugi de raspundere, cum a facut si in cazul OUG 13 pusa la cale de el : cand a vazut ca reactiile sunt negative, a dat vina pe cei mici. Ca un adevarat barbat de stat! Sa nu se mai ascunda dupa Olguta, Codrin si Doinita! Sa vina el personal sa explice de ce vrea haos in Capitala!”, arată edilul.
Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, ca răspuns acuzaţiilor Gabrielei Firea, că bugetul Capitalei nu s-a redus, ci a crescut, iar cei aleşi să facă ce au promis în campanie, nu să dea banii pe prostii. (Foto: Mediafax)

1 Comments

  1. Femeia asta a luat-o razna complet ! Da din colt in colt , ca bucurestenii sunt nemultumiti de activitatea ei ,ca sta toata ziua pe sticla sa arate este sabotata !! F bine face dragnea c-o trateaza cu sictir , sa-si faca traba de primar ! Dupa ea , guvernul , partidul , consilierii , in general toata lumea , o boicoteaza !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *