Emisiunea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV este în opinia noastră o rușine la adresa televiziunii. Acesta se maimuțărește tot mai mult și afișează tot felul de mesaje incitatoare.Realizatorul Jocuri de Putere a primit din partea unui telespectator trei șosete inscripționate „M˙˙e PSD”. Nu e de mirare că Rareș Bogdan nu e recunoscut ca jurnalist de oamenii importanți din breaslă.
„Îmi pare rău că n-am deschis acest pachet în timpul emisiunii. Dacă îl deschideam atunci aveam o bucurie. Domnul Cristi din Arad mi-a trimis acest pachet. O să mă încalț cu ele duminică și le veți vedea. Dacă eram în direct… Am primit trei perechi de „M˙˙e PSD”. Vă mulțumesc din tot sufletul.
Vă promit că duminică vin la costum negru cum poartă pesediștii lui Dragnea. Sandale nu am, dar o să-mi cumpăr. Să vă dea Dumnezeu Sănătate, domnule Andrei ! Scrie în plic ‘În atenția domnului Rareș Bogdan. Viața ne inspiră. Mulțumesc pentru toate cele bune’. Mulțumesc și eu foarte mult, Andrei. Duminică seara vin cu șosetele. Dacă știam, desfăceam pachetul într-o pauză publicitară, mă încălțam cu ele în direct,” a spus Rareș Bogdan miercuri seara, după încheierea emisiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *