Continuă în ritm alert activitățile ALDE în localitățile nemțene, cu accent pe întâlnirile cu cetățenii, de la care liderii partidului află operativ și la obiect problemele arzătoare ale comunităților. Un dialog fructuos, constructiv, în care explicitarea programului politic se întâlnește cu realitatea de pe teren, oferă greutate și consistență acestor întâlniri. Interesul manifestat pentru astfel de acțiuni, atât de către tineri, cât și de către vârstnici, este expresia încrederii pe care cetățenii o au în ALDE, mai cu seamă că amintirea timpului în care Călin Popescu Tăricenu a fost prim-ministru este vie și mereu invocată. Zilele acestea, echipa de campanie ALDE a străbătut județul Neamț în lung și-n lat, manifestându-și interesul atât asupra problemelor curente ale locuitorilor, cât și asupra tradiției locului. De altfel, Ion ASAFTEI, președinte ALDE Neamț și vicepreședinte al CJ, candidat la Camera Deputaților, observa:
15193543_690183864480323_5506918532346026814_n
“Jurnal de campanie- 21 noiembrie 2016
Având o tradiție veche de peste o sută de ani, Oborul din Tîrgu Neamț este locul de întâlnire al micilor producători și comercianți. Într-o atmosferă tradițională, aici sunt comercializate cele mai diverse produse: ciorapi de lână, pomi altoiți, căciuli de blană, fructe și legume, animale vii, tablouri, suveniruri, încălțăminte,etc.
Marfa, majoritatea de proveniență turcească sau chinezească, are prețuri mai mici decât în magazine.
Trebuie să facem tot posibilul ca toți cei care vin la târguieli în obor să găsească marfă românească de calitate și la prețuri mici!
15109602_690185737813469_4067871815924964297_n
Am străbătut oborul pas la pas împreună cu dnii Viorel Bălțătescu-copreședinte ALDE Tîrgu Neamț -candidat la Camera Deputaților și Vasile Luculescu, prim-vicepreședinte ALDE Tîrgu Neamț și am ascultat păsurile cetățenilor pentru a putea oferi soluții concrete potrivite contextului local, folosind și regenerând resursele locale.”
img_8207
 
Astăzi, echipa ALDE  Neamț, în frunte cu Daniel CHIȚOIU, candidat poziția 1 la Camera Deputaților,
 
a fost prezentă la Roman, unde, în întâlnirile cu cetățenii, s-a informat asupra aspirațiilor de viitor ale locuitorilor acestui oraș greu de istorie și de  cultură.
img_8237
 
S-au alăturat discuțiilor, tineri și pensionari, precum și personalități locale din lumea cultural-artistică.
„Împreună cu echipa de campanie voi face tot posibilul să ne întâlnim cu un număr cât mai mare de locuitori din județul Neamț pentru a le răspunde la întrebări și pentru a reuși să aflăm care sunt nevoile acestora” nota Daniel CHIȚOIU.
img_8247
 
Demnă de apreciere a fost atitudinea caldă și plină de respect a participanților, ceea ce se constituie într-un imbold pentru noi întâlniri.
(Al. M.)
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *