”Înverşunarea cu care preşedintele Iohannis se opune graţierii, oricărui fel de graţiere, depăşeşte limitele luptei politice. Seamănă, mai degrabă, cu patima pusă în consumarea până la capăt a unui viciu, atunci când ceva încearcă să i se opună. A graţiat-o preşedintele Iohannis pe femeia aceea, prezentată la televizor, care a furat mâncare dintr-un magazin pentru a-şi hrăni copiii? Sau pe alţii ca ea? Nu! De ce nu face asta? Pentru că nu-şi iubeşte semenii. Mai mult decât atât, pentru că, pe mulţi dintre aceştia, îi urăşte. Da, preşedintele românilor este suspect de o infirmitate sufletească periculoasă: prezintă simptomele unei uri patologice faţă de semeni”, se arată într-un articol publicat de un cunoscut blogger care scrie sub pseudonimul Contele de Saint Germain.
Nu este singurul care a observat acest aspect. Steluța Cătăniciu (ALDE) a susținut la Antena 3 că Werner Klaus Iohannis confundă România cu paltonul pe care l-a aruncat pe capota mașinii la Paris.
”Îmi aduc aminte că la Sinteza Zilei a fost o fetiță de 9 ani care i-a scris în direct a cărei mamă era în pușcărie pentru că furase niște mâncare și mă rog, niște creioane pentru fetiță ceva acolo și i-a scris în direct o cerere de grațiere, i-a adresat-o lui Klaus Iohannis. Mi-e greu, eu am mai spus și acum două zile în emisiunea domnului Ursu, cred că n-o să mă mai auziți spunându-i președinte pentru că din momentul în care am văzut că tratează România așa, confundă România cu paltonul dânsului pe care l-a aruncat pe capota mașinii la Paris pentru mine e din ce în ce mai greu să-i spun președinte.
Dânsul a ales din momentul în care a fost ales de o parte dintre românii care au participat atunci la alegerile din 2014… a ales la rândul dânsului să fie doar președintele celor care l-au ales. Dânsul n-a reușit după doi ani să fie președintele României din păcate”, a spus Steluța Cătăniciu. După ce a anunțat că se implică în grațierea mamei fetiței, Klaus Iohannis nu a mai scos o vorbă despre aceste subiect, iar femeia este în continuare în pușcărie. ”Dacă un om mare, cum ar fi domnul președinte Iohannis, i-ar da o grațiere (mamei – n.r.), aș vrea să o văd de ziua mea acasă. Să aibă milă de mine, de un copil fără ajutor și să-i dea grațiere, să o văd în afara pușcăriei. Ea a vrut doar să mă hrănească și a vrut binele, dar a făcut un rău (a furat – n.r.), pentru că nu avea cu ce să mă hrănească”, i-a transmis fetița, la acea vreme, președintelui Klaus Iohannis.
Sursa: ȘOKANT. ro
.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *