Duminică 24 aprilie,  inginerul Dorel CHELARU și-a depus candidatura la funcția de primar al municipiului Roman, prilej cu care organizația ALDE Roman a înregistrat la Biroul Electoral  și candidaturile pentru  consilierii locali în viitorul Consiliu Local. La eveniment, au fost prezenți, pe lângă reprezentanții presei locale, co-președinții ALDE Roman, Vasile MOCANU și Augustin SESCU, precum și co-președintele filialei ALDE Neamț, Ion ASAFTEI, împreună cu secretarul coordonator Mariana UNGUREANU.
În scurta declarație făcută presei, ing. Dorel CHELARU a schițat câteva obiective aflate în programul politic cu care se va prezenta în fața electoratului romașcan: preocuparea pentru activitățile culturale și de petrecere a timpului liber, sprijinirea firmelor locale pentru crearea de noi locuri de muncă, încurajarea investițiilor, ridicarea standardului de viață în municipiul nostru. La rândul său, co-președintele ALDE Neamț, Ion ASAFTEI, și-a exprimat convingerea că ALDE Roman are toate șansele să obțină prin persoana ing. Dorel CHELARU Primăria municipiului  Roman.
“ Ne-am prezentat în fața romașcanilor nu cu un contracandidat, ci cu un candidat redutabil, determinat și hotărât, capabil să pună în practică programul politic ALDE, un candidat din rândul romașcanilor și pentru romașcani. Domnul Dorel CHELARU se bucură de o apreciată experiență managerială, fapt care ne îndreptățește să fim convinși că domnia sa  va  realize cu succes acea schimbare pe care și-o dorește electoratul.  Din această perspectivă, suntem încredințați că domnul Dorel CHELARU va ocupa fotoliul de primar al municipiului Roman la alegerile locale care urmează” a încheiat Ion ASAFTEI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *