Denise Rifai i-a lansat o provocare lui Mircea Badea, după ce realizatorul Antena 3 a postat pe Facebook o fotografie în care vedeta Realitatea TV era asemănată cu celebrul personaj Miss Piggy.
„Mai Mirciulică, Hai totuși, fă-ți curaj si vino la emisiunea mea, sa vada oamenii care sunt deosebirile !!!!! Știi bine, te-am mai invitat odată, atunci cand ne-am întâlnit la Mall și nu prea erai Jmekerul de la televizor. Doar așa o să-ți vadă și telespectatorii mei „MUSCHII” de bărbat adevărat ce ești!”, a comentat Denise Rifai.
Joi seara a fost totusi un moment penibil la Realitatea TV. Imediat după ce au trecut cele 10 minute de suspendare a emisiei, Denise Rifai și-a început emisiunea spunându-și, aproape cu ochii în lacrimi, punctul de vedere.
”Postul nostru plătește în continuare pentru libertatea de expresie. Este o amenințare pentru presa liberă?” au fost primele cuvinte el Densiei Rifai. ”S-a mai întâmplat ca emisia unor posturi să fie întreruptă prin decizia CNA. Dar niciodată pentru astfel de relatări. Adevărul sperie și știm asta! Și deranjează, știm și asta. Dar noi, colegii mei, aici la Realitatea Tv, am ales pe 10 august 2018 să nu vă ascundem tocmai acest adevăr care i-a supărat și care i-a speriat pe mulți! Acestea au fost, de fapt, faptele! Filmate și relatate, vă repet, în direct din fața Guvernului României.
Cum ar trebui să citim această sancțiune a CNA? Este o amenințare pentru presă liberă, într-un an atât de important pentru România? Se teme oare cineva de faptele care reflectă, de fapt, adevărul așa cum este el? Eu îmi doresc să cred că a fost doar o exagerare a oficialilor acestui stat!”, și-a încheiat Denise Rifai intervenția din debutul emisiunii sale ”Talk News”, de după cele 10 minute de oprire a emisiei dictate Realității Tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *