Lansat într-o zi a tradițiilor românești- Dragobetele, 24 februarie- candidatul la Primăria Târgu Neamț din partea ALDE, Viorel Bălțătescu aduce cu sine experința căpătată  în cei 20 de ani de activitate pe tărâm administrativ, în care a îmbinat activitatea managerială cu cea politică, fapt evidențiat de cele 5 mandate de consilier local. „Este o onoare pentru mine să fiu propulsat de colegii mei din ALDE și le mulțumesc pe încrederea pe care o au în mine. Sunt economist de profesie. Până în 1992 am lucrat la cooperația Târgu Neamț. De la 27 de ani am condus formațiuni de oameni. După 1992, mi-am deschis propria firmă, de comerț și producție. Muncesc și activez și la ora actuală. Sunt în politică din 1992. M-am înscris la PNL, iar în 1994 am candidat la Consiliul Local Târgu Neamț. Așa am ajuns la al cincilea mandat de consilier local, a declarat Viorel Bălțătescu. La rândul său, co-președintele ALDE Neamț,  juristul Ion ASAFTEI a apreciat calitățile candidatului propus , subliniind:

“ Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Târgu Neamț este expresia unui deziderat al partidului: ALDE dorește să-și promoveze în prima linie a vizibilității publice persoane competente, recomandate de realizări în folosul comunității de unde provin, dispuse să-și pună întreaga pricepere în folosul impulsionării vieții economico-sociale a localităților. Mă felicit că am avut o fericită inspirație în urmă cu un an, atunci când,  ținând cont de aceste criterii de performanță,  l-am primit în rândurile PLR-ului pe domnul Viorel Bălțătescu!

Coordonatorul campaniei  electorale ALDE Neamț, Constantin Iacoban, a adăugat:

Avem un electorat mare și puternic la Târgu Neamț, 22.000 de locuitori, și de aceea venim cu un candidat cunoscut pe plan local, vechi prieten și coleg, domnul Viorel Bălțătescu. Sperăm ca, astfel, să obținem un rezultat foarte bun la Târgu Neamț, inclusiv ca număr de consilieri locali”

 În concluzie, o echipă puternică, performantă și de viitor!

(Al. M.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *