Avocatul Dan MV Chitic a lansat pe pagina de socializare un mesaj dur la adresa lui Radu Tudor, un ins tot mai bizar. 

„Propaganda se cațără pe cadavrul regretatului Bogdan Stanovici: “Din păcate în ultima vreme s-a lăsat prada unor curente mai puțin … și a devenit victima acestor curente… îmi pare rau ca a căzut in plasa acestor curente… aceasta este dovada vie ca e periculos sa crezi in conspirații…. dovada vie este o persoana moarta” spune Radu Tudor.
ABJECT! Absolut abject.

Bogdan Stanovici a interpretat magistral rolul de luptător pentru adevăr pe care și l-a asumat pana la capăt in viața reala.
Și chiar și de dincolo de moarte reușește sa smulgă maștile corectitudinii politice puse peste fețele hidoase ale abjecției și mizeriei umane.

Dumnezeu sa te ierte, Bogdan Stanoevici!
Dumnezeu sa ii ierte și pe iudele acestui neam!”, a scris avocatul pe pagina de socializare. Dar problemele lui Radu Tudor sunt mai grave. Omul care vede pese tot rusi a facut si o scurta analiza a ceea ce se intampla in SUA doar ca utilizatorii de pe propria pagina de socializare i-au dat peste nas.

„Un succes urias de intelligence al Rusiei. Care si-a propus sa infiltreze hardcore-ul american, sa stimuleze si sa amplifice rupturile interne, tensiunile rasiale, militiile white supremacists, NRA, Partidul Republican, cultele neoprotestante atat de influente in SUA. In paralel cu infiltrarea (Maria Butina, Paul Manafort, Michael Flynn, etc), milioane de conturi false create de celebra armata de troli a lui Putin a sucit mintile pe Facebook si alte retele. Cu infiltrare si tulburare mentala pe baza de manipulare profesionista, Rusia reuseste gratie unui presedinte favorabil ei sa distruga spiritul istoric american al convietuirii tolerante, progresului si eliminarii amenintarilor externe.

MAGA a fost o gaselnita propagandistica pentru a face exact pe dos : distrugerea Americii din interior si pierderea influentei in exterior. Dupa cei 4 ani cu #Trump, mai ales finalul de mandat, la #Moscova se deschid sticlele de vodca si se tin toasturi de felicitari. Poate se fac si avansari. De acum incolo, reparatiile vor fi lungi si anevoioase, dupa efectul calamitatii #Trump-#Putin”, a scris cunoscutul rusofob. Mesajele au inceput sa curga dupa imbecila postare.

*** Radu mamii, ești bântuit al dracului de serios de fantoma rusească. Mai este cineva care este chinuit de existența PSD-ului.Poate încă nu v-ați vaccinat. După, poate va trece !!

*** Analistul ăsta de rahat face numai minciuni pe care le propagă în spațiul on-line Pentru toate rușii sunt vinovați!

*** Nu sunteți de loc obiectiv, și în democrația americana se pot întâmpla derapaje ,sunt oameni nu roboti ,derapajele au loc din cauze obiective greșeli ale politicienilor

*** Continuă delirul marca Radu Tudor( cel puțin alb la piele)! Dobitocul ăsta vede ruși și Putin la tot pasul! Radu Tudor ești ofițer acoperit al americanilor în România! Nu te mai crede nimeni măi ț…. e!

*** De ce Merkel colaborează cu rușii în crearea unui vaccin, iar aici, unii ca RT, ne manipulează de dimineață și până seara, cu rușii?
Ne întrebăm?
De ce Germania are voie cu rușii și noi, nu?
Banii vorbesc.

*** Aberezi ca un diletant, preluând fake-uri marca UMDigi24.
Ti-am citit postarea din greșeală. A doua oara nu se mai repetă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *