Social

Dan Diaconu: Cîțule, înțelege odată că nu mai ești mâncător de că*at la …

”Nu trebuie să te plângi că mărirea pensiilor dezechilibrează Bugetul! Asta fac doar proștii. Dacă ai ceva în tărtăcuță înțelegi că tu trebuie să faci în așa fel încât mărirea pensiilor SĂ NU DEZECHILIBREZE Bugetul. Adică să cauți variante de creștere a veniturilor.” O spune economistul Dan Diaconu. Acesta a explicat pe pagina de socializare situatia.

loading...

”Cîțule, înțelege odată că nu mai ești mâncător de căcat la bancă unde luai o poală de bani pentru un PPT și unde făceați ședințe ca să confirmați ce v-a transmis „creierul” din Olanda! Aici ai picat nasol pentru că tu trebuie să fii creierul. E greu? Îți garantez că și după ce tragi câteva liniuțe tot așa se va prezenta situația.

loading...

Veoleto, înainte de a angaja nepalezi, gândește-te cum naiba faci să găsești locuri de muncă pentru români. Și nu de-alea „pe un leu” la sparanghel! Știu, n-ai habar pe ce lume ești și e nasol.

Anisie, marș la școală și-nvață gramatica, proasto! Acolo nu-i de tine. Știu că sunt grămezi de proști în ministerul ăla, dar chiar nu-i OK ca ăl mai prost să fie ministru.

Sică, nu mai lătra ca un descreierat! Treaba ta e să ai viziune. Stai, nu te grăbi! Am zis viziune, nu viziuni. Știu că ți-e natural să bagi furtunu’ la damigeană și-apoi să aberezi precum băsescu. Dar treaba ta de-acum n-are de-a face cu damigeana!

Boilor, în frunte cu oligofrenul ăla de la Cotroceni, v-ați trezit pe niște scaune, faceți ceva! Și dacă nu, plecați, idioților! Până acum credeam că boc a fot cel mai prost. Aiurea! Vă văd pe voi și m-apucă disperarea”, a scris economistul.

Comments

comments

loading...

Leave a Response