Zvârcoliri în chinuri. ”Ca să pui la un loc, fără să clipești, într-o provocare murdară, cuvintele bani și SRI alături de sănătate și copii, trebuie să fii un soi de monstru…”, a concluzionat Cristian Tudor Popescu, după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că ține foarte mult ca o sumă importantă din bugetul serviciilor să ajungă în programele pentru sănătatea copiilor. 
”În cei mai mult de 2 ani de când PSD e la putere, L. Dragnea nu a pronunțat niciodată acest cuvânt al limbii române: copii. Acum, străfulgerat de o iluminare cerească, L. Dragnea e muncit de grija lipsei de vitamina D pentru copii.
Nu spune L. Dragnea că ar trebui pur și simplu găsiți bani pentru copiii care au nevoie de acest tratament. Nu anunță că PSD va renunța barem la jumătate din cele 50 milioane euro electorale, pe care și le-a dat lui însuși, PSD-ului, cu pâinea și cuțitul bugetului în mână, ca să vină în ajutorul copiilor.
Nu, L. Dragnea cere ca banii să fie luați de la serviciile secrete. Fără să spună clar și pe față că vrea să ardă serviciile la buzunar, deoarece ele sunt statul paralel care nu ascultă de el.
Cu un cinism rar, pe care nu pot să cred că nu-l vede orice mamă și tată de prichindei din țara asta, L. Dragnea îi aruncă pe micuți, ca pe o ultimă armată a disperării, împotriva SRI, SIE, SPP, STS, așa cum zeci de mii de copii creștini erau împinși în Evul Mediu, în cămăși albe și cu crucea înainte, să cucerească Ierusalimul, ceea ce regii și comandanții nu fuseseră în stare. De fapt, ca să moară pe drum de foame, de frig, înecați, violați sau să fie luați în robie chiar de creștini, până la sarazini”, a scris CTP pe Republica.ro.
Liviu Dragnea a declarat, duminica, ca a rugat-o pe premierul Viorica Dancila sa analizeze posibilitatea reducerii sumelor alocate serviciilor secrete si sa le redistribuie pentru sanatate, precizand ca daca Guvernul nu va decide asta, va fi depus un amendament in Parlament, in acest sens.
„I-am rugat sa analizeze sumele serviciilor secrete. Cred ca sumele importante de aici pot fi relocate in sanatate de exemplu. Eu ma gandesc ca un program de acordare gratuita cu toti copiii din Romania de vitamina D este tot un program de siguranta nationala. Program pentru diabet. Si doamna prim-ministru cu domnul ministru au spus ca vor analiza, daca pot face in Guvern aceasta modificare, daca nu, eu sigur o sa fac la Parlament”, a spus Liviu Dragnea, la Parlament.
Intrebat daca nu este necesar avizul CSAT pentru a face aceasta modificare, presedintele PSD a raspuns ironic: „E nevoie de avizul lui Iohannis si pentru viata? Parlamentul nu cere aviz de la nimeni”.
Bugetele Serviciului Roman de Informatii, al Serviciului de Informatii Externe, al Serviciului de Protocol si Paza si al Servicului de Telecomunicatii speciale au cresteri, conform proiectului de buget cuprinse intre 4,8% si 69% fata de anul trecut.

1 Comments

  1. Nu mai inteleg ,serviciile lucreaza pentru tara sau impotriva ei ???? Daca le platim sa faca rau sa fie desfiintate! De ce sunt atacate din toate partile si sunt ponegrite ??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *