Gabriela Firea seamănă destul de mult cu Klaus Iohannis în ceea ce privește relația cu PSD. Klaus a făcut în ultima perioadă mai multe abuzuri sperând că o să fie suspendat. Dacă se întâmpla acest lucru avea ocazia să se relanseze politic după ce tot mandatul mai mult a dormit.
PSD însă nu a făcut asta spre nemulțumirea lui Klaus dar și a susținătorilor partidului. O schemă similară se pare că a încercat și Gabriela Firea. Concret, aceasta pare că dorea să fie dată afară ca pe urmă să se poată victimiza și justifica în fața bucureștenilor când trebuia să dea socoteală pentru ce a făcut în Capitală. Îi dădea ocazia și să arate cu degetul spre PSD-ul cel rău care îi pune piedici.
PSD însă a jucat destul de bine această carte. Pe fondul recent incheiatei sedinte a conducerii social-democrate, dar si a mesajului de ultima ora postat de Gabriela Firea pe o retea de socializare, dupa Comitetul Executiv (CEx) al PSD, secretarul general interimar al formatiunii a facut o serie de referiri la primarul Capitalei.
Doamna Firea vrea sa fie exclusa din partid si (…) sa gaseasca motive prin care sa enerveze colegii din CEx s-o dea afara. N-o dam afara”, a sustinut Codrin Stefanescu, in urma cu scurta vreme.
Mai mult, social-demoratul a mutat apoi discutia catre asteptarile pe care considera ca le au locuitorii Capitalei de la edilul general. “Ea are niste indatoriri”, a insistat Stefanescu, amintind, intre altele, de aglomeratia din oras. “Bucurestenii asteapta inca lucrurile astea minunate sa se produca. (…) In orice caz, noi n-o excludem pe Gabriela Firea din partid”, a conchis Codrin Stefanescu, intr-o interventie telefonica la Antena3. Declarația lui Ștefănescu o ”îngroapă pe Firea” care, după opinia mai multor analiști își poate lua adio de la un alt mandat în fruntea Primăriei Capitalei.
Declaratiile au venit dupa ce Gabriela Firea a postat, duminica dupa-amiaza, un scurt mesaj pe o retea de socializare, cu trimitere la situatia din partidul condus de Liviu Dragnea. Destul de infantil. Iata-l:

 

2 Comments

  1. Corect judecat ! Incep sa-mi schimb impresia despre Dragnea , dupa cum procedeaza in ultima perioada si in cazul johnAnus si in cel cu Firuta ! Efectiv am avut impresia ca femeia asta a inebunit , cu interviul ala la RTV ….o astfel de mahalagioaica n-am mai vazut !

  2. Corect judecat ! Incep sa-mi schimb impresia despre Dragnea , dupa cum procedeaza in ultima perioada si in cazul jofhnAnus si in cel cu Firuta ! Efectiv am avut impresia ca femeia asta a inebunit , cu interviul ala la RTV ….o astfel de mahalagioaica n-am mai vazut ! N-am mai comentat !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *