Actualitate

Cristoiu plin de ”draci”: Arafat nu e specialist în nimic. E un politruc

”Raed Arafat nu e specialist în nimic. E un politruc al tuturor guvernelor din ultimii 15 ani”, a spus Ion Cristoiu, în contextul în care liderul PSD Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu medicul să vorbească despre legea carantinei. ”Majoritatea PSD se dă peste cap să voteze un Proiect de lege aberant produs al Guvernului ultraminoritar PNL”, a precizat jurnalistul. To acesta adaugă: nici dacă PNL ar fi avut majoritatea în Parlament, Proiectul n-ar fi trecut într-o asemenea viteză, de neînchipuit în cazul unei legi care stabileşte măsuri de încălcare a drepturilor omului.

loading...

”Joi dimineaţa liderul PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor se întâlneşte cu Raed Arafat. Dincolo de nerozia de a asculta argumentele celui care născuse Aberaţia care era Proiectul, rămâne întrebarea: Cum de s-a întâlnit ditamai şeful Opoziţiei cu un secretar de stat la Interne pentru a discuta Legea? Cum se face că tu, liderul Opoziţiei, preşedintele Camerei Deputaţilor, nu te întâlneşti cu premierul sau măcar cu ministrul de Interne, ci cu sluga celor doi? Să nu spună Marcel Ciolacu că Raed Arafat e specialistul în pandemii. Raed Arafat nu e specialist în nimic. E un politruc al tuturor guvernelor din ultimii 15 ani. De unde şi până unde să-l asculţi pe Raed Arafat zicându-ţi despre Pandemii, un domeniu despre care el n-are nici o pregătire, nici măcar una de şcoală sanitară.

loading...

Se ştie că Moise s-a luminat pentru el şi pentru Poporul său după întâlnirea cu Dumnezeu de pe muntele Sinai. La întoarcerea în mijlocul Poporului lui Israel, Moise a adus cu sine tablele Legii. Pentru Marcel Ciolacu, întâlnirea de dimineaţă cu Raed Arafat a fost mai ceva ca pentru Moise întîlnirea de pe Muntele Sinai. Întors în mijlocul Poporului PSD-ist el a proclamat:

Şi astfel convins de secretarul de stat la Interne, Marcel Colacu a imprimat Proiectului viteza unui tren rapid la trecerea printr-o haltă pierdută în Bărăgan. Concomitent el a dat ordin ca Proiectul să fie votat cu orice preţ joi, 9 iulie 2020. Nu conta că Guvernul trimisese aberaţia numită Proiect de Lege pe 7 iulie 2020, cu două zile înainte de vot, cerând să fie votat cît mai repede, pentru că astfel creşte numărul de infectaţi şi de morţi prin spitale. Comisia pentru Drepturile Omului dă aviz negativ proiectului de lege. Comisia Juridică s-a întrunit la ora 16 şi cât ai bate din palme a introdus amendamente. Plenul s-a întrunit la ora 20, majoritatea fiind online; deci parlamentarii nu văzut sau nu au avut timp să citească, dacă li s-a trimis draftul. S-a votat în viteză. 266 voturi pentru, 11 contra şi 8 abţineri. Un deputat nu a votat. Nu este afişat votul electronic, deci nu se ştie cum a votat fiecare. Pro România spune că a votat împotrivă. Vă vine să credeţi ?

Majoritatea PSD se dă peste cap să voteze un Proiect de lege aberant produs al Guvernului ultraminoritar PNL. Nici dacă PNL ar fi avut majoritatea în Parlament, Proiectul n-ar fi trecut într-o asemenea viteză, de neînchipuit în cazul unei legi care stabileşte măsuri de încălcare a drepturilor omului nu doar în cazul Pandemiei de Coronavirus, dar şi în cazul oricărei altei situaţii declarate de Guvern, după cum vor vrea muşchii lui, drept situaţie de risc epidemiologic”, a scris jurnalistul pe cristoiublog.ro.

Comments

comments

loading...

Leave a Response