Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat într-un interviu acordat MEDIAFAX şi Gandul.info că prin valul de plecări dinspre PSD spre Pro România se pregăteşte ceva şi nu exclude căderea Cabinetului Dăncilă şi instalarea celebrului “guvernul meu” dorit de preşedintele Klaus Iohannis.
”Problema este că ceva e în neregulă pentru că nu văd de ce trebuia înainte de începerea sesiunii. Există posibilitatea ca undeva, nu ştiu, prin laboratoare, să se pregătească o moţiune de cenzură şi să cadă guvernul chiar la începutul sesiunii. Prea….ascultaţi, vom mai vedea, e ceva în neregulă, cu o săptămână înaintea sesiunii…e nefiresc. Rămâne ca o profeţie. E ceva. Se pregăteşte ceva”, spune jurnalistul.
Ion Cristoiu atrage atenţia că migraţia dinspre PSD spre Pro România s-a accentuat cu câteva zile înainte de începerea noii sesiuni parlamentare şi nu este exclus ca totul să facă parte dintr-un scenariu mai amplu, care să ducă la căderea actualului guvern şi instalarea unui Cabinet preferat de Cotroceni.
„Pentru că, repet, trecerea lor în săptămâna dinaintea sesiunii, în precipitare, aşa, parcă e un plan, ziua şi trecutul, ziua şi trecutul, nu are justificare. Încă o dată, de ce acum şi nu peste o săptămână? Dacă ar fi alegeri săptămâna viitoare, ai spune…dar aşa, e clar că e o trecere în legătură cu această sesiune la care liberalii deja au anunţat că vor depune moţiune de cenzură. Nu e exclus ca, în sfârşit, să avem celebrul <<guvern al meu>> , visul domnului preşedinte, <<guvernul meu>>”, a mai spus jurnalistul şi analistul politic Ion Cristoiu într-un interviu pentru Mediafax.
Numai în ultimele zile şi-au anunţat plecarea din PSD spre partidul lui Victor Ponta mai mulţi parlamentari, printre care Mihai Tudose, Georgian Pop sau Corina Bogaciu.

1 Comments

  1. Daca sa presupunem prin absurd ca ar cadea guvernu ,formatiunile din opozitie ar crea o bulibaseala fara precedent si fara nici o busola care i-ar duce la un fiasco total,comparativ cu un program articulat al guvernului actual. Am fi intr-o situatie mult mai rea ,decit a guvernului Ciolos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *