Cristina Țopescu pare că face orice doar să se mai scrie de ea. Acesta îi transmite un mesaj de susținere fostului premier, Victor Ponta. Cristina Țopescu spune că are speranța ca fostul premier să poată construi în cadrul Pro România un partid democrat progresist, mai ales că are alături de el oameni pe care ea îi admiră. Aceasta pare bucuroasă de plecările din PSD.
„PSD ul se tot imputineaza, ok, e bine. Ramane de vazut daca tu, Victor Ponta, te ai maturizat politic cu adevarat, daca ai invatat lectia propriei arogante si daca vei face din Pro Romania ceea ce trebuie, adica un partid social democrat progresist, nu doar pro european. Pro europenismul nu e vreo mare scofala, e de la sine inteles, alta cale nici nu exista.
Eu am avut odata incredere in tine, stii. Mi am pierdut o apoi, iar acum incerc sa mi o recapat. Stiu ca iti recunosti anumite greseli, asa ca primul pas l ai facut, admiterea greselilor. Sa te vedem ce faci de acum incolo pentru cei care au nevoie si de politici de stanga, consistente, nu aiureli.
Suntem o tara in care saracia inca face multe victime, in toate formele posibile: foame, boli, mizerie, educatie zero, pana la moarte. Multi morti, victime ale statului, asa cum arata el de prea mult timp!
Sunt alaturi de tine cativa oameni in care eu, personal, pot avea incredere. Apar, insa, altii noi zilele astea, noi la Pro Romania, dar vechi in PSD, vechi in rele sau in nefacut nimic bun. Hai sa te vedem, Victor Ponta, e cazul ca acum sa faci treaba buna ! ” este mesajul Cristinei Țopescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *