Mircea Badea, 44 de ani, continuă să fie ținta ironiilor în spațiul online după KO-ul devastator încasat sâmbătă de la Teodor „Tedi” Emi, într-un meci demonstrativ de kick-boxing. Cu toate acestea, Cristina Țopescu a transmis un mesaj după bătaia încasată de Mircea Badea.

„NU MĂ POT BUCURA VĂZÂND UN OM CĂZUT LA PĂMÂNT ! Puteți să mă injurați. Nu ma impresioneaza si nici nu ma clinteste din ce cred. In nicio privinta! Nu mă pot bucura de ultima pățanie a lui Mircea Badea. Urăsc violența si ma doare in fiecare zi ca ceea ce se numeste compasiune e tot mai puțin si mai rar.
Chiar daca uneori ne atragem raul singuri, stiu. Dar asta e una, iar placerea de a vedea sange e alta. Sa ne bucurăm cand cineva, oricine, e la pamant, pentru mine e de neconceput.
Familia mea, tatal meu, au avut mult de suferit de pe urma lui Ceausescu si tot mi s a strans inima cand l am vazut coborand din helicopter sau cand a fost impuscat impreuna cu consoarta.
Nu asa se face dreptate. Iar noi, urandu i la randul nostru pe cei care ne urasc, nu suntem cu nimic mai buni. Stiu, nu suntem sfinti, e greu sa raspunzi la ura cu iubire, dar cand jubilam la raul altora, parca n ar mai trebui sa facem atata caz ca suntem un popor crestin,” este mesajul Cristinei Țopescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *