În ultima perioadă, Cristina Țopescu a îngroșat rândurile contestatarilor Guvernului, prezentatoarea de televiziune ieșind chiar în stradă alături de Tudor Chirilă. Ea a postat un mesaj care a devenit rapid viral.
„M-am trezit cu TUDOREL la TV si cu „ievaluarile” lui, nu mai pot cu ăsta, nu mai pot!”, a scris Cristina Țopescu, pe contul său de Facebook, potrivit Stiridindiaspora.ro.
Reamintim că, în această dimineață, Tudorel Toader a convocat jurnaliștii pentru o conferinta de presă în care a anunțat așa-numita Ordonanță pentru Corupți.
Toader a anunţat că va avea o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă, cu care va discuta despre evaluarea situaţiei şi soluţiile de urmat în cazul legii recursului compensatoriu, dar şi despre o eventuală ordonanţă de urgenţă pentru contestarea deciziilor date de completurile de cinci judecători de la Instanţa supremă.
Referitor la noua ordonanţă de urgenţă pregătită de către Ministerul Justiţiei, Toader a explicat că ea se referă la absolut toate cauzele soluţionate definitiv de completuri de cinci judecători de la Instanţa supremă, indiferent de natura soluţiilor adoptate de acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *