Jurnalistul Victor Ciutacu a precizat modul în care falsul medic italian a fost prins de către autoritățile române. Matteo Politi, falsul medic care profesa în România, a fost prins de către autorități într-un tren cu destinația Budapesta. Poliția de Frontieră l-a legitimat pe bărbat și l-a reținut imediat.
Jurnalistul Victor Ciutacu a precizat într-o emisiune televizată că s-a emis târziu un mandat pe numele lui Matteo Politi și că ar fi fost prins prin metode simple, potrivit dcnews.ro.
”Aseară nu exista nicio măsură la adresa domnului, aseară la ora șapte nu avea mandat de arestare, nu avea mandat de căutare, nu avea mandat de aducere, nu avea nimic. A fost o ședință, sub coordonarea unui procuror, la Poliția Capitalei, și urma să anunțe măsurile pe care le luau autoritățile la adresa domnului. După cât mă pricep eu, probabil că atunci au declanșat umărirea penală și au cerut un mandat de interceptare, de localizare.
L-au găsit într-un mod foarte simplu, i-au localizat telefonul. (…) Întrebarea este de s-a emis abia ieri un mandat de aducere? Până la ora 19 omul ăsta nu avea niciun mandat. Ceea ce spune el are dreptatea lui. Dreptul de parafă i-a fost liberat de statul român prin Direcția de Sănătate Publică, hai să nu ne mai ascundem după degete”, a declarat Victor Ciutacu la postul de televiziune România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *