Actualitate

Ciutacu, după nedreptatea care i s-a făcut la A3: Vă urez noapte bună …

Mesaj dur din partea lui Victor Ciutacu pentru foștii colegi de la Antena 3. Acesta vine ca urmare a unei emisiuni unde Mihai Gâdea l-a avut ca invitat pe Raed Arafat. Acesta face subiectul mai multor anchete desfășurate de Victor Ciutacu iar Mihai Gâdea a lăsat să se înțeleagă că se pregătește linșarea lui Arafat și prin derapajele din ultima perioadă a zbierat la toți care îndrăznesc să pună la îndoială chiar și un cuvânt rostit de șeful comandamentului ISU. 

loading...

În emisiunea lui Mihai Gâdea s-a vorbit de ”un jurnalist” care îi dă bătăi de cap iar realizatorul A3 nici măcar nu i-a rostit numele lui Victor Ciutacu de parcă nu au luptat cândva împreună.

loading...

”De vreo două-trei zile, un jurnalist de la un alt post de televiziune s-a fixat cu știri bombastice. Și acum se desfășoară emisiunea de denigrare.

Eu am zis în ultima perioadă că nu am la ce să ies să vorbesc pentru că lucrăm să putem să controlăm această creștere.(…) Situația este destul de complexă. Era în desfășurare o emisiune care efectiv era de denigrare, fără absolut nicio limită, folosind aceste informații de la Curtea de Conturi”, a spus Arafat, joi seară, la Sinteza zilei. Victor Ciutacu s-a simțit jignit și a publicat un text – lecție pe blogul personal. 

”Dragi foști colegi de la Antena 3, sper că nici unul dintre voi nu a scris capul video tembel al știrii proaspăt difuzate în care Raed Arafat se scuză autoacuzându-se. Pentru că, dincolo de politica editorială a postului vostru, care nu e treaba mea, aș fi extrem de dezamăgit dacă vreunul dintre cei care a respirat același aer cu mine ar fi girat penibilitatea aia cu iz de “noi nu ne băgăm”.

“Un jurnalist” are nume, Victor Ciutacu se cheamă și, dacă v-a lăsat memoria, e ăla care a sărit ca ars când v-a dat Fiscul afară din sediu. E ăla care a condamnat public toate abuzurile la care ați fost supuși. E ăla care (când mulți dintre voi vă ascundeați) a susținut pe post și oriunde a putut că Dan Voiculescu a fost condamnat politic la finele unei mascarade de proces. E ăla la care unii dintre voi sunați, când vă e greu sau vreți să schimbați aerul, în căutarea unei vorbe bune, a unui sfat sau a altui loc de muncă.

E tot ăla care a intrat în direct în emisiunea concurentului său direct, Mihai Gâdea, într-un moment în care vă ardea buza. E tot ăla care l-a băgat în direct pe Mircea Badea să vă strige, cu vocea lui convingătoare, revolta.

Și, dacă nu reușiți să asociați figura cu numele, e ăla care, pentru prima oară în istoria Antenei 3, a scos peste 10 puncte de audiență. Știți când? Fix când Traian Băsescu îl persecuta pe, n-o să vă vină să credeți, Raed Arafat și când jandarmii îi călcau în picioare pe cei ieșiți în stradă să-l susțină pe fondatorul SMURD.
Încă mai sper că îndeplinitorul comenzii ridicole a ajuns în Antena 3 după plecarea mea și, mai ales, după ce pozele mele au fost date jos de pe pereți, iar arhiva Vorbe grele, cea mai bună emisiune de interviu din istoria televiziunii postrevoluționare, a fost scoasă de pe site.
Vă urez noapte bună, spor la treabă, sper să ne putem uita unii în ochii celorlalți fără să ne fie jenă și, nu mi-o luați în nume de rău, follow the leader🙂

UPDATE. “Un jurnalist” e și ăla însemnat pe frunte cu ștampila TONOMAT de Traian Băsescu în vremuri demult trecute ale războiului său peren cu Dan Voiculescu. Uitasem esențialul”, a scris Victor Ciutacu.

Comments

comments

loading...

Leave a Response