Actualitate

Circulă pe net: Rușine români! Nu vedeți ca ne vor sclavi și …

Oameni dragi, dragii mei compatrioți, cum va mai simțiți la voi în țară? Va simțiți bine, va merge bine, va place ce se întâmplă în țara care a fost o data a voastră, și acum este colonie ?

loading...

Bag de seamă că va place dictatura medicala! Aveți morcovul pana la frunze băgat în fund și cred ca de frica morții, de frica la o răceală mai agresivă! Păi mai compatrioților, dacă era un război toți va făceați ca plouă? Cred că așa se întâmpla!

loading...

Poat’sa ningă, Poat’sa plouă, ni se rupe pl în doua! Cam așa sta treaba cu românii! Nu vedeți ca niște afoni ne calcă pe grumazuri, că ne vor sclavi și ce e mai rău morți? Sa nu ieșiți afară sa va cereți dreptul la proprietate și la viață, ca o sa o mierliți cu toții de covid!😂 Rușine români! (Roberta Andreescu)

”Ca să nu mai pierdem timpul aiurea, propun: Toți cetățenii români vor fi declarați suspecți, urmînd a fi depistați în ordine alfabetică și internați în spitalele de carton. Este obligatorie purtarea măștilor, ochelarilor de cal și a dopurilor în urechi. În cazul recalcitranților, se vor purta căști în care se vor asculta non stop recomandările medicilor, realizatorilor de emisiuni panicarde și comunicările lui Stamule.

Fiecare frază rostită în public, indiferent de topic, va începe cu „Acum, în plină pandemie …” Confiscarea „a priori” a tuturor bunurilor mobile și imobile atinse de numiții suspecți. Excepție vor face guvernanții, rudele, amantele/amanții, afinii și partenerii de afaceri ale acestora (ale lor, ale guvernanților, desigur). Arestarea membrilor C.C.R. și, desigur, a Avocatului Poporului, pentru zădărnicirea luptei pentru diseminarea virusului (băȘică, am zis bine, nu?). După care urmează, firesc, desființarea numitelor instituții, ca fiind subversive și pernicioase.

Drepturile Omului vor fi suspendate pînă la o dată anunțată ulterior, consecință firească a faptului că românii nu sînt oameni, ci suspecți. Jurămîntul lui Hipocrate va fi înlocuit, firesc, cu jurămîntul de credință față de recomandările O.M.S.
Hai, pușcărie plăcută și îndelungată, așa cum se preconizează. Cît despre proteste sau opoziție … dar să nu ne întristăm tocmai acum, cînd se va vota legea! (Ana-Maria Homeag)

Romanii se plang pe Facebook impotriva masurilor abuzive si dictatoriale impuse de regimul Iohannis sub paravanul combaterii pandemiei de coronavirus, insa atunci cand este cazul sa isi exprime nemultumirile in strada, prea putini o fac. Sarbii, ca sa dam doar un exemplu actual, sunt departe de noi la acest capitol.

Toate acestea s-au vazut vineri seara, 10 iulie 2020, cand doar cateva zeci de persoane au iesit sa protesteze impotriva dictatorialei legi a carantinei, care urmeaza sa fie adoptata de Parlament si care da liber la puscariile medicale (click aici pentru a citi). Desi retelele sociale sunt pline de postari in care romanii isi exprima revolta fata de masurile abuzive luate de Guvernul Orban si fata de restrictiile care calca in picioare drepturile omului si care au prabusit economia, doar o mana de oameni, printre care si cunoscutul avocat Dan Chitic, s-a adunat in Piata Victoriei, in fata Guvernului. Tocmai lipsa concreta de reactie a romanilor va incuraja Guvernul, actual si cele viitoare, la noi si noi abuzuri.

Oricum, mesajul a fost clar: dictatura medicala trebuie sa inceteze.

Pe de alta parte, observam ca protestul, chiar si unul mic, a fost ignorat de aproape intreaga presa, asta desi ne amintim cum actiuni similare ale gruparilor #rezist, inclusiv cele cu un numar si mai redus de participanti, erau mediatizate in exces.

NU SUNTEM COBAI PENTRU GUTURAI
Cateva zeci de persoane au protestat in fata Guvernului impotriva dictatorialei legi a carantinarii, care da liber la puscariile medicale: “Ne vreti la spital, va vrem la tribunal… Spune prezent, nu experiment! Ori vocal, ori la spital!”
Scris de: G.T.

 

Comments

comments

loading...

Leave a Response